Αρχειο

Πόκεμον αλά Τιμ Μπάρτον

Ο Hat Boy τα επανασχεδιάζει θυμίζοντας τον σκοτεινό κόσμο του σκηνοθέτη

35003-709273.jpg
Καρολίνα Νιαμονιτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37182-80367.jpg

Μπορεί να μη θυμίζουν πολύ τα κλασικά Πόκεμον που υπήρξαν λατρεία των παιδιών αλλά σίγουρα θυμίζουν το στυλ του Τιμ Μπάρτον. Αυτό ήθελε ο Hat Boy, ή αλλιώς Vaughn Pinpin, ο καλλιτέχνης που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες να τα επανασχεδιάζει, όπως πιστεύει ότι θα το έκανε ο Τιμ Μπάρτον. Χρησιμοποιώντας στοιχεία του μακάβριου σκηνοθέτη, animator, παραγωγού και συγγραφέα σου δίνει την αίσθηση πως είναι βγαλμένα από κάποιο αγαπημένο animation του.

Στόχος του να συμπληρώσει τη συλλογή του με όλες τις φιγούρες (151) και μάλιστα με τη σειρά που εμφανίζονται στο Πόκεντεξ. Το site του ανανεώνεται τακτικά με τα καινούρια σχέδια, τα οποία συνοδεύει με σχόλια και επισημάνσεις. Μέσα από την ηλεκτρονική γκαλερί που διαθέτει, μπορείς να αγοράσεις τα σχέδια του σε καμβά, κάρτες, μαξιλάρια μέχρι και θήκες για i-phone.

n

n

n

n

n

n

n

\n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Info: Ο Hat Boy είναι εικονογράφος και σπουδάζει Οπτική Επικοινώνία στη Σχολή Καλών Τεχνών στις Φιλιππίνες. Έχει δηλώσει πως την απόφαση για αυτό το προτζεκτ την πήρε επειδή είναι φανατικός θαυμαστής των Πόκεμον και του Τιμ Μπάρτον και πως απλά ήθελε να σχεδιάσει κάτι αστείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ