Αρχειο

SOUL 69: ζεστό, χουχουλιαστό, διαβαστερό!

Η ψυχή της πόλης με εικόνες και λέξεις

59266-137646.jpg
Soul Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30158-68163.jpg

Το πιο όμορφο ελληνικό περιοδικό αυτόν τον Νοέμβρη κυκλοφορεί ένα τεύχος ζεστό, χουχουλιαστό, διαβαστερό και…

Ryan Gosling! Hooray to the new king: το αγόρι που αγαπούν τα κορίτσια, ο ηθοποιός που λατρεύουν οι σκηνοθέτες.

Fart is not art! Ένα αφιέρωμα στις φυλές των καλλιτεχνών που μπέρδεψαν την τέχνη με τη… βούρτσα!

Ρούλα Αλαβέρα: η επιστροφή της μεγαλύτερης εν ζωή θεσσαλονικιάς ποιήτριας με μια συλλογή σκέτο ατσάλι, σίδερο, φωτιά και κυβερνοχώρο.

Baby Guru: μια σκληρή ανάκριση επί του δίσκου «Pieces», προκειμένου να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για τη σχέση τους με το kraut, την ψυχεδέλεια και τους New Order.

Cacao Rocks, Ανδρέας Χρονόπουλος, Wild Drawing και George Callas: γιατί η ελληνική street art στους τοίχους μεγαλουργεί και στις γκαλερί μάχεται!

Ακόμα στο SOUL: η τρέλα με την κορεάτικη ποπ, το κόμικς «Salomon Kane», η ζωγραφική του Τζον Λένον και… Wonderwood, ένα παραμύθι από τον Σπύρο Παλούκη και τον Παναγή Κουτσοκώστα που μυρίζει Έδεσσα και μαγικό ρεαλισμό.

Περισσότερο SOUL: Sasha Grey, Adriana Lima και Lindsay Lohan, κοινώς οι μούσες του ζωγράφου Richard Phillips τώρα και σε καμβά. Νεφέλη Μυρτίδη: μια Θεσσαλονικιά που κάνει μόδα στο Kreuzberg. Θωμάς Αποστόλου: ένας Αθηναίος που φτιάχνει τέχνη με καρέκλες στο Λονδίνο. Πέτρος Αυλίδης: ένας ψυχίατρος συγγραφέας που θυμάται τα νουάρ, τον Lou Reed και το Βερολίνο πριν την πτώση του Τείχους. Euskadi: ταξίδι στην καρδιά της χώρας των Βάσκων και Greek Street Photographers: ποιο είναι το γκρουπ των ελλήνων φωτογράφων που θερίζει στο flickr; Κωνσταντίνος Μενελάου: ο Θεσσαλονικιός curator του Fringe Film Festival σε μια συνέντευξη γεμάτη κουνημένα πλάνα και ρετρό αισθητική.

Το πιο όμορφο ελληνικό περιοδικό αυτόν τον Νοέμβρη κυκλοφορεί ένα τεύχος ζεστό, χουχουλιαστό, διαβαστερό και… στα περίπτερα όλης της Ελλάδας με 3 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ