Αρχειο

Μπλόκα παντού

2004-812_0.jpg
Μιχάλης Μάτσας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2675-20956.jpg

Η Υπουργός είπε ότι θα δοθούν οι επιχορηγήσεις, αλλά  δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα

Τη στιγμή που η χώρα είναι ήδη αποκλεισμένη σε πολλά κομμάτια, οι αγρότες αποφασίζουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Παρά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, λύση δεν βρέθηκε και τα μπλόκα παραμένουν. Αναλυτικότερα, η Εθνική Οδός Αθήνας-Θεσσαλονίκης είναι κλειστή στο Κάστρο Βοιωτίας και στην Αλαμάνα της Φθιώτιδας, αλλά και στην αερογέφυρα της Ριτσώνας.

Όσον αφορά την Εγνατία Οδό, μπλόκα υπάρχουν στη Χρυσούπολη, στον κόμβο Στρυμώνα και στον κόμβο Βογατσικού, καθώς και στον κόμβο των Κερδυλλίων. Συγκεντρώσεις γίνονται και σε άλλα σημεία της χώρας, χωρίς ωστόσο να κόβουν την κυκλοφορία. Πάντως δεν αποκλείονται και άλλα μπλόκα, που ενδέχεται να εντείνουν την ταλαιπωρία των ταξιδιωτών, ενώ για σήμερα προβλέπεται και αποκλεισμός των τελωνείων.

Η Υπουργός διαβεβαίωσε πάντως ότι θα δοθούν κανονικά οι επιχορηγήσεις, αλλά φυσικά τόνισε ότι δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των αγροτών. Συνέχεια του διαλόγου για το αγροτικό αναμένεται να γίνει στις 25-26 του μήνα στο Ζάππειο.     

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ