Αρχειο

Εξορκισμοί: Οι δουλειές πάνε καλά στην Κολομβία.

112377-222532.jpg
Μαρίζα Μάντζιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25578-59407.JPG

Δέκα εξορκισμοί την εβδομάδα δεν είναι κι άσχημα, ειδικά σε τέτοιες εποχές κρίσης.

Ο καθολικός ιερέας «αδελφός Ερμής» ή αλλιώς Hermes Cifuentes, 51 ετών, στην μικρή πόλη La Cumbre της περιοχής Valle στην Κολομβία, βλέπει τους δουλειές του να αυγαταίνουν καθώς όλο και περισσότεροι πιστοί ζητούν να τους εξορκίσει και να διώξει τα πνεύματα που τους έχουν καταλάβει.

Ο «αδελφός Ερμής» στήνει μία εξαιρετική παράσταση γεμάτη χρώμα, δράμα και ένταση. Πασαλείβει με λάσπες τους πελάτες του που πιστεύουν ότι έχουν καταληφθεί από τον Διάβολο, τους ντύνει με έναν λευκό χιτώνα, τους δένει τα μάτια και τους βάζει να ξαπλώσουν μέσα σε έναν κύκλο φτιαγμένο από μοσχολέμονα, αυγά και φωτιά (με κίνδυνο να του βγει ομελέτα στο τέλος, βέβαια) ενώ γύρω τους είναι δεμένες πράσινες και λευκές κορδέλες. Ίσως και φύκια.

Η τελετή είναι εντυπωσιακή και προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο των δαιμονισμένων αλλά και των φωτογράφων και τουριστών από όλο τον κόσμο. Ο ιερέας – εξορκιστής δηλώνει ότι έχει στο ενεργητικό του 35.000 εξορκισμούς μέσα στα τελευταία 20 χρόνια.

Είναι φανερό ότι ακόμα κι αν δεν φύγουν εντελώς τα πνεύματα μέσα από τους πελάτες του, πληρώνουν πολύ ακριβά τη διαμονή τους εκεί.

Δείτε το και σε βίντεο:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ