Αρχειο

Belvedere Vodka

Από πού κατάγεται η vodka; Μην βιαστείτε να απαντήσετε από τη Ρωσία

41535-93522.jpg
Βασιλική Γραμματικογιάννη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24118-56862.jpg

Από πού κατάγεται η vodka; Μην βιαστείτε να απαντήσετε από τη Ρωσία, γιατί την διεκδικεί και η Πολωνία. Η BELVEDERE VODKA λοιπόν κατάγεται από την Πολωνία και παρασκευάζεται με την παραδοσιακή Πολωνέζικη συνταγή που μετράει 600 χρόνια ζωής. Η ιδιαίτερη ποικιλία σίκαλης Dankowskie Gold Rye της Πολωνικής γης, η τετραπλή απόσταξη και η χειροποίητη μέθοδος παρασκευής, έστω και αν αυτό σημαίνει μικρές ποσότητες, δίνουν στην BELVEDERE VODKA την διακριτική της γλυκύτητα και την απαλότητα στην επίγευση. Και φυσικά ένα εξαιρετικό προϊόν δεν θα μπορούσε με κανένα τρόπο να είναι συσκευασμένο σε μπουκάλι μικρότερο των προσδοκιών του περιεχομένου.

Τα υλικά της Πολωνικής γης μπορούν να παντρευτούν με τα υλικά της Ελληνικής γης και να δώσουν δροσιστικά καλοκαιρινά cocktails. Τα μαγικά χέρια και ο ευφάνταστος νους της Allison Dedianko Global Brand Ambassador της BELVEDERE VODKA έκαναν το πάντρεμα στην Μύκονο με καλεσμένους όλους τους bartenders του νησιού που παρακολούθησαν την «τελετή» και ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις γύρω από το γευστικό κόσμο των cocktails.

Ως τέλειοι οικοδεσπότες η Allison, ο Ogun, ο Χάρης, η Βάνια, η Μελίνα και ο Δημήτρης από την DIAGEO HELLAS υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο INTERNI στα Ματογιάννια της Μυκόνου και μοιράστηκαν μαζί τους μικρά μυστικά για την παρασκευή ξεχωριστών και ισορροπημένων cocktails. Βασισμένα σε παλιές συνταγές που συνδύαζαν αρμονικά τη BELVEDERE VODKA με βότανα όπως το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το βασιλικό, το φασκόμηλο και τη λουίζα μάγεψαν γευστικά τους καλεσμένους.

n

Οι δημιουργίες ξάφνιασαν ευχάριστα και η ατμόσφαιρα πολύ σύντομα έγινε ζεστή, φιλική και οικεία. Η κλασσική συνταγή για παράδειγμα του Gin fizz μεταμορφώθηκε με την προσθήκη δεντρολίβανου και μετονομάστηκε σε Rosemary fizz. Το γεγονός ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν δεν ξεπερνούσαν στο σύνολο τους τα πέντε έκανε την παρασκευή και το σερβίρισμα των cocktails εύκολο και γρήγορο.

n

Απόγευμα καλοκαιριού στη Μύκονο να δοκιμάζεις cocktails με ευχάριστους ανθρώπους που μόλις έχεις γνωρίσει, ε! είναι λίγο απογοητευτικό να σου λένε το πάρτι τελείωσε. Έχοντας προνοήσει γι’ αυτό οι οικοδεσπότες μας επιφύλαξαν μια έκπληξη. Οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε ομάδες και διαγωνίστηκαν στη δημιουργία ενός cocktail με BELVEDERE VODKA. Το κλίμα παρόλο τον ανταγωνισμό που επικράτησε έγινε ακόμη πιο διασκεδαστικό. Το πρώτο βραβείο το κέρδισε η ομάδα που συμμετείχε η ATHENS VOICE με την παρασκευή ενός cocktail με το ελληνικό όνομα λουκούμι. Και ήταν πραγματικά «λουκούμι» το cocktail μας!!!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ