Αρχειο

Διάλεξε στάση στο Athens Fringe Live

Ως τις 30/6 το ανοιχτό λεωφορείο κυκλοφορεί σε ολόκληρη την πόλη

4662-35212.jpg
Δήμητρα Τριανταφύλλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23389-55445.jpg

Ως τις 30/06 το ανοιχτό διώροφο λεωφορείο του Athens Fringe Live κυκλοφορεί σε ολόκληρη την πόλη και συμμετέχει στην καμπάνια πληροφόρησης για την αντισύλληψη «Διάλεξε Στάση: Αντισύλληψη ή Ανασφάλεια» (http://www.your-life.gr). Που σημαίνει: πριν από τις παραστάσεις εθελοντές και καλλιτέχνες του Fringe θα ενημερώνουν για τις επιλογές που η αντισύλληψη παρέχει σήμερα στις γυναίκες που θέλουν να ελέγχουν τη ζωή και το σώμα τους προλαμβάνοντας μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Η ανάγκη για την ενημέρωση προκύπτει από τα υψηλά ποσοστά εκτρώσεων, σεξουαλικών νοσημάτων και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης που παρατηρούνται στους νέους. Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα της Α΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού, στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, υπό τον καθηγητή δρ. Άρη Αντσακλή.

Επίσης, μη χάσετε αύριο, 23/6 το «Κυνήγι Θησαυρού» που διοργανώνει η Ελληνική Τράπεζα Αναμνήσεων . Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν κτήρια και τοπόσημα της Αθήνας και όχι μόνο θα μάθουν τα σχετικά ιστορικά στοιχεία, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να ανακαλύψουν μικρές καθημερινές ιστορίες που σχετίζονται με αυτά. Σε συνεργασία με τη Monumenta.

12:00-16:00 με αφετηρία το Βρυσάκι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ