Αρχειο

Ποσειδώνια 2012

Το ραντεβού της παγκόσμιας ναυτιλίας

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
ΤΕΥΧΟΣ 393
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22386-50008.jpg

Περισσότεροι από 17.000 επαγγελματίες από τουλάχιστον 90 χώρες δηλώνουν το «παρών» (4-8/6) στη μεγαλύτερη συνάντηση της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.

Τα Ποσειδώνια 2012 θα φιλοξενήσουν τους χιλιάδες επαγγελματίες της παγκόσμιας Ναυτιλίας στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στο διεθνή αερολιμένα της Αθήνας. Από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου διεθνείς εταιρείες και οργανισμοί θα προωθήσουν τα προϊόντα τους και χιλιάδες εκθέτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά μια σειρά συνεδριών και σεμιναρίων υψηλού επιπέδου.

Στα Ποσειδώνια θα χτυπάει η καρδιά της παγκόσμιας αγοράς της ναυπηγικής. Μια καλή ευκαιρία για να τονωθεί η διεθνής εικόνα της Ελλάδας και η προβολή της ως χώρα με επιχειρηματικές και αναπτυξιακές δυνατότητες στην παγκόσμια ναυτιλία.

Πρέπει δε να σκεφτούμε και το τουριστικό όφελος που θα έχει η χώρα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, καθώς οι ξένοι επισκέπτες θα κινηθούν στην πόλη, ενώ πολλοί από αυτούς θα παρατείνουν την παραμονή τους με διακοπές σε κάποιο νησί.


Το μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θόδωρου Βενιάμη

Η ελληνική ναυτιλία εξακολουθεί να κατέχει θέση επιρροής στην παγκόσμια σκηνή, ενώ παράλληλα σταθεροποιεί την ηγετική της θέση επενδύοντας και αναβαθμίζοντας το στόλο της. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το νέο εκθεσιακό χώρο, ο οποίος αντανακλά την επιτυχία και την ποιότητα του ελληνικού στόλου. Κι όπως πάντα, στα Ποσειδώνια περιμένω να ξανασυναντήσω παλιούς και καινούργιους φίλους, αλλά και συνεργάτες.


Παράλληλα με την έκθεση θα διεξαχθούν

● Η 6η ιστιοπλοϊκή ρεγκάτα Posidonia Cup με τη χορηγία του Lloyd’s Register.

● Το 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5 επί 5, Posidonia Shipsoccer. Οι 16 διεθνείς ομάδες θα αγωνιστούν μπροστά στο πάντα ενθουσιώδες κοινό του σταδίου Καραϊσκάκη.

● Το 1ο τουρνουά γκολφ Posidonia Golf Tournament στο γήπεδο της Γλυφάδας, με τη χορηγία της Thenamaris και της Costamare. Θα διαγωνιστούν 72 παίκτες.


Το πρόγραμμα

1/6 Posidonia Cup 2012

3/6 Posidonia Shipsoccer Tournament 2012

4/6 Posidonia Τελετή Έναρξης (μόνο με πρόσκληση)

4-8/6 Posidonia 2012 Έκθεση

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.posidonia-events.com/


Άνοιξη 2011

Ναυπηγήθηκαν έως και 600 πλοία ελληνικών συμφερόντων, ανεβάζοντας τον αριθμό του στόλου στα 3.850 πλοία


Ποσειδώνια 2010

Περισσότεροι από 1.858 εκθέτες / Εταιρείες 1.858/ Επισκέπτες 76 χωρών/ Σύνολο επισκεπτών 17.385/ Παρέστησαν περισσότερα από 5.000 ανώτατα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών από όλο τον κόσμο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ