Αρχειο

Η θεωρία της σχετικότητας και τα φαντάσματα

114907-718215.jpg
Κωνσταντίνος Δήμος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17950-45677.jpg

E = mc2 ή E=Paranormal Activity

Επίδοξοι Ghost Busters του 2011, μια νέα θεωρία έρχεται να σας δικαιώσει στον μακροχρόνιο αγώνα σας ενάντια στα στοιχειά, τα φαντάσματα, τις νεράιδες και ότι άλλο έχουμε κατά καιρούς παρακολουθήσει σε τριτοκλασσάτα horror movies. Η θεωρία της σχετικότητας και της ενέργειας που δεν χάνεται, βρίσκει εφαρμογή στην ύπαρξη φαντασμάτων. Ο βετεράνος φαντασματοκυνηγός και καθηγητής φυσικής, ο John Kashuba, ισχυρίζεται πως όταν πεθαίνει κάποιος η ενέργειά του δεν χάνεται όπως καμία μορφή ενέργειας κατά τον Αϊνστάιν. Αυτή η ενέργεια απλά αλλάζει μορφή.

Normal
0

Η θεωρία του Αϊνστάιν συγκεκριμένα λέει ότι στο σύμπαν δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε καμία μορφή ενέργειας αλλά ούτε και να καταστρέψουμε. Οι κυνηγοί των paranormal activity φαινομένων ερμηνεύουν αυτή τη θεωρία ως εξής:  όταν κάποιος ξεκινήσει για το μακρινό ταξίδι, κοινώς τα τινάξει, η θερμική και χημική ενέργειά του απορροφώνται σταδιακά από το περιβάλλον. Η ηλεκτρική ενέργεια όμως του ανθρώπινου σώματος το εγκαταλείπει πολύ αργότερα και με διαφορετικές διαδικασίες από ότι οι άλλες μορφές ενέργειας.

Normal
0

Με απλά λόγια τα νεκρά εγκεφαλικά κύτταρα αποβάλλουν την ενέργειά τους στέλνοντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα στον αέρα. Συνεπώς , οι σκέψεις και οι μορφές προσώπων είναι πολύ πιθανό να προβάλλονται στιγμιαία  και οπουδήποτε με τη μορφή ηλεκτρικών εκκενώσεων. Την επόμενη φορά που θα  τρεμοπαίζουν τα φώτα, που θα ανατριχιάζετε και  θα κάνει απότομο κρύο στο δωμάτιο keep calm. Σκεφτείτε πως είναι ένας νόμος της φυσικής, αν μπορείτε..

Normal
0

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ