Αρχειο

Manic Street Preacher

Το νέο mural του Ser στη Θεσσαλονίκη

karathanos.jpg
Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16191-43372.jpg

Είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά της πόλης, συνεργάτης του SOUL σε πλειάδα project και ένας από τους πιο δραστήριους street artists της γενιάς του. Ο Αργύρης Σαρασλανίδης, (aka SER), μόλις φιλοτέχνησε το κέντρο της Θεσσαλονίκης με ένα εμφατικό mural, διακριτό από τη διασταύρωση της Σβώλου με την οδό Απελλού και σε όλη την έκταση της καθέτου που οδηγεί στην πλατεία Ναβαρίνου.

image

Mural του SER στις οδούς Γούναρη και Σβώλου.

Για την παραγωγή του απαιτήθηκαν εφτά ημέρες, εξήντα κουτιά σπρέι και πολλαπλάσιες μποτίλιες μπύρας. Συνεισέφεραν επίσης οι Keten developers, παρέχοντας την απαραίτητη σκαλωσιά, ενώ τα μέγιστα συνέβαλε η διαύγεια πνεύματος της οικογένειας Κώνστα, ιδιοκτητών της πολυκατοικίας στο νούμερο 3 της οδού, οι οποίοι εντυπωσιασμένοι από το προηγούμενο mural του καλλιτέχνη στη γωνία Γούναρη και Σβώλου, χρηματοδότησαν το έργο του SER στην οικοδομή τους.

                                                               image

                                                             Tο mural της οδού Απελλού

Περάσαμε από το κατάστημα «Box Gallery», που διατηρεί ο Αργύρης μαζί με την street artist και επιμελήτρια τέχνης Σιμόνη Φοντάνα, όπου τον φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε να ποζάρει περιχαρής μπροστά από το έργο του. Για τακτικά updates στη δουλειά του SER, πατήστε εδώ.serwof.blogspot.com/

Ο καλλιτέχνης θα κάνει το curating στην τοπική graffiti και street art σκηνή, την οποία θα παρουσιάσει το SOUL σε συνεργασία με την 15η Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών από την Ευρώπη και τη Μεσόγειο, η οποία ξεκινά στις 6 Οκτωβρίου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ