Αρχειο

Athens Bar Show 2015

Η μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής bar σκηνής στις 3 & 4 Νοεμβρίου, στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 543
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111477-248208.jpg

Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές πόλεις στον παγκόσμιο χάρτη του bar industry. Η ελληνική κοινότητα του bartending σημειώνει σπουδαίες επιτυχίες, τα bar της πόλης βρίσκονται στη λίστα των καλύτερων του κόσμου και οι Έλληνες καταναλωτές αγκαλιάζουν το κοκτέιλ και τη νέα εποχή των bar με εντυπωσιακό τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό, το φετινό Athens Bar Show, ο θεσμός που διανύει ήδη τον έκτο χρόνο του, αναμένεται να είναι πιο εντυπωσιακός από ποτέ.

Στη μεγαλύτερη γιορτή της εγχώριας bar σκηνής, η οποία είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στους bartenders και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών, θα συναντηθούν οι επαγγελματίες του ελληνικού και διεθνούς bartending και spirits community, ενώ οι σπουδαιότερες εταιρείες ποτών θα δώσουν και πάλι το «παρών», θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και θα θέσουν τις βάσεις για τις νέες τάσεις.

Στο πέρασμα των χρόνων το Athens Bar Show έχει καταστεί μια έγκυρη πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών, εκμάθησης, εξάπλωσης των τάσεων, γευσιγνωσίας και παρουσιάσεων αποσταγμάτων, εργαλείων του bar και συσκευών, ενώ η κοινότητα που συσπειρώνεται κατά τη διάρκειά του ξεπερνά χρόνο με το χρόνο κάθε προσδοκία. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι το επισκέφθηκαν 4.000 άνθρωποι και φέτος αναμένεται να είναι ακόμη περισσότεροι. Παράλληλα, καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου με παγκόσμια εμβέλεια θεωρούν το Bar Show της Αθήνας την επόμενη στάση τους μετά το Bar Show του Βερολίνου, για να μιλήσουν για τάσεις και να παρουσιάσουν σεμινάρια και workshops. Μην το χάσετε με τίποτα!

image

image

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου

Θα γνωρίσετε και θα παρακολουθήσετε σεμινάρια από gurus του διεθνούς bartending, όπως οι: Simon Difford, Ian Burrell, Anistatia Miller, Jared Brown, Leonardo Leucci και Alex Kratena.

Θα δικτυωθείτε με τους επαγγελματίες του χώρου και με κορυφαίους bartenders της Ελλάδας.

Θα μυηθείτε στις παγκόσμιες τάσεις και θα δοκιμάσετε ό,τι καλύτερο έχουν να προτείνουν οι σπουδαιότερες εταιρείες ποτού που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Θα δοκιμάσετε περισσότερα από 300 προϊόντα.

Θα παρακολουθήσετε διαγωνισμούς.

Θα βρείτε λύσεις για το δικό σας μπαρ και θα πάρετε ιδέες για ό,τι συμβαίνει τώρα στα μπαρ των μεγαλύτερων μητροπόλεων του κόσμου.

image

image

image

image

image


Info: 3 & 4 Νοεμβρίου 2015, «Τεχνόπολη» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Αθήνα. Ώρες λειτουργίας: 12.00 - 20.00. Κόστος εισιτηρίου: €20 στην πόρτα (€12 προπώληση)

Για περισσότερες πληροφορίες:

info@athensbarshow.gr

www.athensbarshow.gr

Facebook: Athens Bar Show

Twitter: @AthensBarShow

Official Hashtag: #AthensBarShow

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ