Αρχειο

Άβα-Βάρκιζα

Με τη Μέρκελ, με τον Ντράγκι, / με Λαγκάρντ και με τ’ άλλα παιδιά...

90199-203766.gif
Διογένης Δασκάλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
103192-205045.jpg

Έφταιγα εσύ, μέχρι που νικήσαμε οι άλλοι κι αυτό γιατί η Ξουλίδου είδε μαύρο και ‘ριξε άσπρο. IOU δεν δίδω. Ούτε αυτά πια! Ο καροτσάκιας πείσμωσε. Και γω τι θες να κάνω; Άνοιξα συναισθηματάδικο συνθηματάδικο να βγάλω κάνα ψιλό. Να τώρα μόλις έφυγε ένας φιλελές και το το ‘χω έτοιμο το T-shirt με το τραγούδι: «Με τη Μέρκελ, με τον Ντράγκι, / με Λαγκάρντ και με τ’ άλλα παιδιά / προχωράμε και ζητάμε ΕΣΠΑ -IOU - νέα δανεικά».

Κατά το παλιό «Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη» και ούτω καφετζής. Γιούρο τό να, γιούρο τ’ άλλο, κυνηγάω τον παπαγάλο. Με ρύζι στο φούρνο. Έχω και μια παραγγελιά αντιεξουσιαστικη με μπόμπα το Άλφα (το αρχικό) φιτιλιασμένο. Τηλέφωνο με πήρε ο πελάτης. Θέλω να είναι μαύρη η μπλούζα μου, να λέει και 3 XXXL και με κόκκινο να γράφει: ΑΛΕΞΗ-ΚΕΡΑΥΝΟ και ξέρεις με ποιο Άλφα. Τι θες και δεν τυπώνω αυτές τις μέρες. Μέχρι και Τσομπάνα Ρέιβ με λόγκο «Όμορφη μικρή τσομπάνα» με φωτό της Ζωής, τι τον Γιά(ν)η σαν όρθιο χελονονιντζάκι. Μέχρι και Μητροπουλήτες με τάνκα πάνω σε τανκς «και η εκκλησία, κύριε»; Αυτό σκίζει με φωτό Αλέξη και με 23% στην εστίαση για την Αγία Έδρα. Τα έδρανα της Βουλής τα ετοιμάζουν τώρα με 6%, γιατί πάνε σε εισιτήριο θεάτρου. Μέχρι και η Μισέλ my bell ή Π.Ν.Π έστειλε άνθρωπο να παραγγείλει μακό «Ζωή, από την έδρα σου κανείς δεν σε σηκώνει, μπάτσοι - γουρούνια δολοφόνοι».

Δώρο για βαφτισίμι βλέπεις. Και για «Άιντε» έχω μια παραγγελιά. Και με Α.Τ.Μ. που έχει κλειτορίδα. Κλείνω όμως τώρα, γιατί πήρα μια παραγγελιά απ’ το καφενείο της Βουλής για 300 άσπρα καλοκαιρινά σκαφτά με χαμόγελο, με φωτό του Μισελογιαννάκη και να γράφει «ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ». Καταλάβατε; Θέλει να τους δώσει από ένα για καζούρα ο καφετζής πριν κλείσει το κατάστημα. Στους τάφους της Καισαριανής τρίζουν τα κόκαλα της γης. Γι’ αυτό σου λέω. Μακριά Ραχούλα. Τύφλα να ‘χει η Βάρκιζα.

ΑΒΑΒΑΡΚΙΖΑ και άμα!

Και μπλουζάκια για κόμματα αναλαμβάνω :

ΠΟΤΑΜΙ: ΒΑΛΤΕ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ

ΚΚΕ: ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

Χ.Α.: ΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ ή ΝΑ Η ΖΩΗ;

Ν.Δ.: ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

ΠΑΣΟΚ: ΠΟΙΟΣ;

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ

Λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις: ΑΛΟΥ ΝΤΑΛΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ

Υ.Γ : Πρώτον τον ήπιαμε και δεύτερον το πρώτον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ