Smart Life

Eurojackpot και Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Βύρωνα: Τι είδαμε εκεί

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot, ο μεγάλος χορηγός της ελληνικής αποστολής

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot

Eurojackpot: O μεγάλος χορηγός της ελληνικής αποστολής κινείται στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού με τη Μαρίνα Σάττι

Το κλίμα εδώ είναι άκρως εορταστικό. Η πιο ωραία, μοντέρνα γιορτινή ατμόσφαιρα της φετινής Eurovision περιόδου, αφού στα decks ακούγονται από νωρίς το απόγευμα τα ελληνικά τραγούδια που μας έχουν εκπροσωπήσει τα προηγούμενα χρόνια στoν Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Η οθόνη δείχνει το videoclip της Μαρίνας Σάττι που έχει αποκτήσει αδιαμφισβήτητο virality και έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 8 εκ. προβολές στο YouTube. Οι επισκέπτες κουνιούνται στους ρυθμούς του. Έξω από το κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα, της οδού Καραολή και Δημητρίου 22, έχει στηθεί ένα φαντασμαγορικό europarty με υπέροχη διακόσμηση. Οι περισσότεροι φωτογραφίζονται για αρχή στο ταμπλό του Eurojackpot που γράφει «Καλή επιτυχία Μarina Satti», «OPA!OPA!», «MERAKI. KALIMERA» κρατώντας Photo booth props που γράφουν πάνω «ΚEFI» κ.ά. έχοντας μπει στο κατάλληλο mood για να υποδεχτούν την καλλιτέχνιδα.

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot

Όσα έγιναν στο europarty στο κατάστημα ΟΠΑΠ στο Βύρωνα

Στο βανάκι που βρίσκεται έξω από το κατάστημα ΟΠΑΠ, οι φαν της 37χρονης ερμηνεύτριας και δημιουργού απολαμβάνουν δροσερά ποτά και πεντανόστιμο street food μέχρι να καταφθάσει. 12 points από μένα για το μπεργκεράκι με την ελληνική σημαία από πάνω και φυσικά για το μπαμπάτσικο hot dog. Λίγο πιο εκεί μικροί και μεγάλοι παίζουν το quiz των τριών ερωτήσεων για το υπεύθυνο παιχνίδι του ΟΠΑΠ και όσοι κερδίζουν κατευθύνονται στο ειδικό stand του πρακτορείου για να παραλάβουν το δωράκι τους. Εγώ ήμουν από εκείνες που προτίμησαν την υπέροχη θήκη για το κινητό τους.

Μερικά λεπτά αργότερα η στιγμή που όλοι περιμένουν φτάνει. «Πόνος μη μας έρθει μακάρι. Πέφτω και κυλιέμαι σαν ζάρι. Κάνω πως ξεχνάω τ' όνομά σου. Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα». Ακούγονται οι στίχοι του πλατινένιου τραγουδιού που δεν έχει σταματήσει να σχολιάζεται από την ημέρα που κυκλοφόρησε, 7 Μαρτίου 2024 και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό 68ο διαγωνισμό της Eurovision στις 7, 9 & 11 Μαΐου. Ο κόσμος δεν σταματάει να κινείται ρυθμικά και να χειροκροτά. Ο χορηγός της ελληνικής συμμετοχής στο Μάλμε της Σουηδίας, Eurojackpot, υποδέχεται θερμά την δημοφιλή τραγουδίστρια που κερδίζει όλο και περισσότερο την αγάπη του κόσμου.

ΟΠΑΠ
Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot

Δυναμική και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων, εντυπωσιακή, αυθόρμητη, γλυκιά, το πρόσωπο της λάμπει από ενθουσιασμό, τα μαλλιά της κυματιστά τινάζονται στον αέρα και χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού της με την είσοδο της. Έχει επιλέξει μια cult μπλούζα με διαφάνεια και την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, denim φούστα με σκίσιμο και φούξια mules με κόκκινες καρδιές. Το ιδιαίτερο στιλ της ξεχωρίζει για άλλη μια φορά.

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot

Οι δηλώσεις της Μαρίνα Σάττι πριν την Eurovision

«Γεια σας, τι γίνεται παιδιά;» είναι οι πρώτες της λέξεις. «Είναι έτοιμοι να σε δούνε πριν την Σουηδία» της λέει η παρουσιάστρια και εκείνη απαντάει με ενθουσιασμό «Ωραία για να δούμε. Ο Θεός βοηθός! Νιώθω πολύ ωραία. Από αύριο ξεκινάμε καθημερινές πρόβες χορού. Σίγουρα θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Έχω εισπράξει όλη αυτή την αγάπη σας τόσο καιρό. Ελπίζω να σας κάνω περήφανους. Η ομάδα είναι fire και θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ και το Eurojackpot γιατί ειλικρινά χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλες αυτές οι τρέλες που έχουμε σκεφτεί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΟΠΑΠ
ΟΠΑΠ



Μικροί μεγάλοι Eurofans την ευχαριστούν για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, συνεχίζουν να τραγουδούν το ΖΑΡΙ, της εύχονται καλή επιτυχία στο μουσικό ταξίδι της και φωτογραφίζονται μαζί της. Χαμόγελα και αγκαλιές τριγύρω -πολλές αγκαλιές-ακόμη και δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Εκείνη πάλι τους ακούει με προσοχή, τα σχόλια δεν την τρομάζουν, τα έχει συνηθίσει άλλωστε. Κάνει stories μαζί τους, χορεύει και το απολαμβάνει. Ζει την στιγμή και χαίρεται το party. Ένα party, αντίστοιχο με αυτό που στήθηκε με το τραγούδι της.

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot

Ο κόσμος δεν σταματά να την χειροκροτά. Μόλις η Μαρίνα αποχωρεί οι Eurofans συνεχίζουν να την ακολουθούν και τραγουδούν το «τα, τα, τα». Περπατά στο δρόμο, τους χαμογελά και χορεύει, δεν σταματά, όπως ακριβώς και στο πρωτοποριακό videoclip που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μεγαλύτερο live μουσικό σόου στον κόσμο παρέα με τον μεγάλο χορηγό, το Eurojackpot.

Αναμένουμε να δούμε τη νεαρή καλλιτέχνιδα στις 9 Μαΐου να διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, εμφανιζόμενη στην 3η θέση. Καλή επιτυχία Μαρίνα, you rock girl!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ