Μουσικη

Πλατινένιο το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι

Το τραγούδι Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα και Κύπρο

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα

 Το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι γίνεται πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του

Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι «ZARI» το οποίο δεν έχει σταματήσει να σχολιάζεται από την ημέρα που κυκλοφόρησε, 7 Μαρτίου 2024, έως σήμερα, έγινε πλατινένιο. Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2024, ακούγεται ήδη σε κλαμπ, σε καφετέριες, ενώ συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο του TikTok και YouTube. Κάπως έτσι, μέσα σε είκοσι μόλις ημέρες από την επίσημη κυκλοφορία του σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα. Συγκεκριμένα, πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ και περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams. Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι κατακτά την πρώτη θέση των YouTube Trend σε Ελλάδα και Κύπρο, μπαίνοντας παράλληλα στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του.

Marina Satti - ZARI (Official Music Video)

Το «ZARI» κερδίζει όλο και περισσότερο την αγάπη του κόσμου, με φαν σε όλη την Ευρώπη να δημοσιεύουν βίντεο με τις αντιδράσεις τους ακούγοντάς το ξανά και ξανά. Το τραγούδι ταξιδεύει στη Νορβηγία, Ολλανδία, Δανία,  Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και  Γερμανία, κατακτώντας μια θέση στην κατηγορία των trending video. Και τελικά γίνεται γίνεται πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα, 14 ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Μάλλον το «τα, τα, τα» έγινε πολύ πιο δημοφιλές από ότι περίμενε κάνεις. Αναμένουμε να δούμε τη νεαρή καλλιτέχνιδα στις 9 Μαΐου να διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, εμφανιζόμενη στην 3η θέση. Στο μεταξύ, η Μαρίνα Σάττι έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι επικοινωνίας στην πλατφόρμα του Instagram με ονομασία «helluuuuuu», κρατώντας επαφή με τους φαν και βάζοντάς τους σε ρυθμούς Eurovision. Τη μουσική για το «ZARI» υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ