Smart Life

Τα έμαθες; Στο opaponline.gr παίζεις όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ και διαδικτυακά

Το παιχνίδι απέχει πλέον μόνο μερικά κλικ

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΟΠΑΠ online

Θέλεις να παίξεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3 ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι αριθμών του ΟΠΑΠ; Τώρα μπορείς να το κάνεις με λίγα κλικ και online μέσω του opaponline.gr.

Αισθάνεσαι τυχερός; Σου έχω νέα. Τώρα το μόνο που χρειάζεσαι για να παίξεις όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3) online, είναι να έχεις ίντερνετ! Πώς; Μέσω του opaponline.gr!

Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, σου έχω παρακάτω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ανακαλύψεις κι εσύ έναν κόσμο γεμάτο τζακποτ, κληρώσεις και διασκέδαση!

Νέες δυνατότητες στο opaponline.gr

Το παιχνίδι απέχει πλέον μόνο μερικά κλικ και είτε από τον υπολογιστή σου, είτε από το smartphone σου απολαμβάνεις τον νέο online προορισμό από τον ΟΠΑΠ. Μπαίνεις στο opaponline.gr ή κατεβάζεις εντελώς δωρεάν την εφαρμογή Opaponline App, κάνεις εγγραφή και το παιχνίδι ξεκινά.

Στο opaponline.gr καταθέτεις online δελτίο για όλα τα αποκλειστικά παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), ενώ παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα.

Παράλληλα, μπορείς να πραγματοποιείς εύκολες καταθέσεις με πολλαπλές μεθόδους ασφάλειας στις συναλλαγές σου.

Online αποκλειστικές προσφορές

Τόσο στο opaponline.gr όσο και στο Opaponline App, μπορείς επίσης να ενημερώνεσαι για όλες τις αποκλειστικές online προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

Ένας νέος κόσμος διασκέδασης σε περιμένει!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ