Smart Life

Είδατε το MAKE IT HAPPEN στο κέντρο της Αθήνας;

Στην Βουλής και Κολοκοτρώνη, συμβαίνει μια μεταμόρφωση

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Make It Happen Athens

MAKE IT HAPPEN απο την Zafido: Στην Βουλής και Κολοκοτρώνη συμβαίνει μια μεταμόρφωση.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην Βουλής και Κολοκοτρώνη, συμβαίνει μια μεταμόρφωση. Ένα από τα πιο ιστορικά ακίνητα του Κέντρου της Αθήνας παύει να είναι άψυχο. Παίρνει ξανά ζωή με το act MAKE IT HAPPEN απο την Zafido.

Η ομάδα της ζαφίντο μελέτησε και προχώρησε σε ένα δύσκολο εχγείρημα. Μια κίνηση που μόνο θετικές εκφάνσεις έχει. Ο στόχος της διατήρησης της αισθητικής και της γοητείας σε ένα από τα πιο ιστορικά ακίνητα του κέντρου αλλά ταυτόχρονα της συντήρησης της ιστορίας. Γιατί όμως είναι τόσο δύσκολο, γιατί αξίζει την προσοχή μας;

Make It Happen Athens
Make It Happen Athens

Η απάντηση που πήραμε από την ομάδα της Ζαφίντο είναι πως ένα κτήριο δεν είναι απλά υλικά δόμησης, είναι οι ζωές που έτρεξαν σε αυτό, οι αναμνήσεις που δημιουργήθηκαν σε αυτό, είναι η συνέχιση της ιστορίας του. Η δυσκολία δεν είναι μόνο πρακτική, είναι το βάρος της ευθύνης.

Το Make it happen όμως έχει μια ευρύτερη έννοια. Η αναδόμηση ενός κτηρίου δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά δεν σημαίνει πως δεν είναι εφικτό. Έτσι και στις ζωές μας, εμπόδια έρχονται συνεχώς στον δρόμο μας, όμως πρέπει να τα ξεπερνάμε, πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις, πρέπει να το κάνουμε!

Make It Happen Athens
Make It Happen Athens

Μake it happen πέρα απο την Βουλής και Κολοκοτρώνη, ας αναστηλώσουμε το ηθικό μας και ας υποστηρίξουμε τη φράση. ΜAKE IT HAPPEN.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ