Smart Life

Πόση δύναμη μπορεί να έχει μία μακαρονάδα;

Η νέα καμπάνια της Melissa είναι εδώ για να μας θυμίσει την αξία του να μοιράζεσαι

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Melissa

Η νέα καμπάνια της Melissa με πρωταγωνιστές την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Εκείνη τη μέρα δεν ένιωθα καλά. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος για αυτό, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να κουλουριαστώ στον καναπέ αγκαλιά με το σκύλο μου. Και αυτό ακριβώς έκανα. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει όταν μπήκε στο σπίτι ο φίλος μου, κατάκοπος από τη δουλειά. Μου χάιδεψε τα μαλλιά και με ρώτησε απαλά: «Τι έχεις;». «Δεν ξέρω». «Έχεις φάει;». «Όχι». Δεν είπε τίποτα άλλο, δεν χρειαζόταν. Πήγε κατευθείαν στην κουζίνα. Άκουσα τον ήχο του νερού που πέφτει στην κατσαρόλα, το ψυγείο να ανοιγοκλείνει, το μαχαίρι να ανεβοκατεβαίνει στο ξύλο κοπής. Σε λίγα λεπτά επέστρεψε με ένα αχνιστό πιάτο, είχε μόλις φτιάξει μια μακαρονάδα από το τίποτα: λίγα ντοματάκια, λάδι και σκόρδο, μία χούφτα βασιλικό από τη γλάστρα μας. Δεν έχω φάει νοστιμότερη στη ζωή μου. Γιατί αν η φροντίδα είχε γεύση, θα ήταν ακριβώς αυτή.

Χρειάστηκε μία πιρουνιά για να νιώσω όχι απλά καλύτερα, αλλά ευτυχής, σχεδόν πλήρης. Να, αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη του φαγητού, ταυτόχρονα και ο ιερός σκοπός του: να μπορούμε να δείξουμε σε κάποιον πόσο πολύ τον αγαπάμε. Αυτό ακριβώς δεν κάνουμε, κάθε φορά που  μαγειρεύουμε για να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να μοιραστούμε το φαγητό μας με κάποιον άλλον; Αυτό κάνουμε. Και η Melissa το απεικονίζει όσο καλύτερα γίνεται στη νέα της καμπάνια με πρωταγωνιστές την οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Melissa X Aντετοκούνμπο | Η ζωή γεμίζει όταν μοιράζεσαι 🍝

Η καμπάνια, που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η The Newtons Laboratory, ξεκινά με μία οικογένεια που έχει μάθει να μοιράζεται ουσιαστικά και να αγαπάει βαθιά, και καταλήγει σε ένα τραπέζι-αγκαλιά που μας χωράει όλους, αναδεικνύοντας έτσι την άρρηκτο δεσμό της Melissa με τις πιο τρυφερές μας οικογενειακές μας στιγμές, την ανάγκη της φροντίδας και της αλληλεγγύης, τη σπουδαιότητα του να αγαπάς και να μοιράζεσαι.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα ανοίξεις ένα πακέτο ζυμαρικά Melissa σκέψου αυτό: με το φαγητό σου μπορείς να δείξεις την αγάπη σου. Αυτό είναι το μαγικό συστατικό που θα κάνει τη μακαρονάδα σου τη νοστιμότερη του κόσμου.

Melissa

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ