Smart Life

Ήξερες ότι κάθε «χρόνια πολλά, Γιώργο» μπορεί να αξίζει 10.000 ευρώ;

Αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο δώρο

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιορτή
© Pexels

Βρήκαμε το ιδανικό δώρο που μπορεί να χαρίσει στον εορτάζοντα ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό

Πόσα «Χρόνια Πολλά» δέχεσαι όταν γιορτάζεις; Δεκάδες; Εκατοντάδες; Χιλιάδες, αγαπητοί διάσημοι αναγνώστες; Η πιο διαδεδομένη εορταστική ευχή στον κόσμο μπορεί στην κυριολεξία να σημαίνει «να ζήσεις πολλά χρόνια», αλλά νομίζω ότι, πλέον, πραγματικά σημαίνει «γιορτάζεις, σήμερα είναι η μέρα σου και δεν το ξέχασα».

Είναι ωραίο να ακούς τα «χρόνια πολλά» και να ξέρεις ότι σε σκέφτονται. Το περιεχόμενο της ευχής μπορεί να βγει κι αληθινό, μπορεί και όχι. Η ευχή, κι ελπίζω να μη σας σοκάρει αυτό, δεν έχει επίδραση στο ζήτημα. Τι κι αν σας έλεγα, όμως, ότι το «χρόνια πολλά» μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από λόγια; Και σας ξαναρωτώ: δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες; Πώς θα σας φαινόταν με κάθε ένα από αυτά τα «χρόνια πολλά», να υπήρχε πιθανότητα να κερδίσετε 10.000 ευρώ;

Η γιορτή του Αγίου Γεωργίου, της Γεωργίας, της Γωγώς και του Θωμά πλησιάζουν και οι εορταστικές ετοιμασίες του Πάσχα, συν την καθιερωμένη διήμερη ακινησία χώνευσης, πιθανώς να μη μας άφησαν με χρόνο για ψώνια. Τι πιο εύκολο, λοιπόν, από το να περάσεις από το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς σου για ένα «Χρόνια Πολλά». Όχι την ευχή, αλλά τον λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ, που κοστίζει 3 ευρώ και μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. Ο λαχνός στέκει κι ως εναλλακτική ευχετήρια κάρτα, αν έχετε διαλέξει ήδη ένα άλλο δώρο. Πάνω στο ΣΚΡΑΤΣ θα βρείτε και ειδική περιοχή για αφιέρωση, για να ευχηθείτε καλή τύχη ή να ζητήσετε ποσοστά. Για παράδειγμα, «Χρόνια πολλά Γωγούλα μου, αν κερδίσεις τα δέκα χιλιάρικα να θυμάσαι εκείνη τη φορά που σου δάνεισα το αμάξι και το έξυσες κι αυτό».

Το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» με κέρδη ως και 10.000 ευρώ

Δίνεις το ΣΚΡΑΤΣ στον Γιώργο, παίρνει κι αυτός ένα στον Θωμά. Ξύνουν τα σημεία του λαχνού και αν βρουν το «αστέρι» κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ. Όπως γράφει πάνω κι ο λαχνός, 1 στα 2 ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» κερδίζει. Είναι μια καλή εγγύηση ότι ακόμα και ο πιο «άπιστος Θωμάς» θα το καλοδεχτεί και θα απολαύσει τη χαρά μιας επιτυχίας. Το ΣΚΡΑΤΣ το κερνάμε εμείς, οπότε ό,τι κέρδος και να πετύχουν, το βάζουν στην τσέπη. Δίχως αμφιβολία, η πιο συναρπαστική κάρτα ευχών που θα ξύσουν ποτέ.

Γιορτή
© Pexels

Αν όλα αυτά σου ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, τότε αυτό το Σάββατο μπορείς να τα δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Η εντυπωσιακή κατασκευή του ΣΚΡΑΤΣ, σε μορφή συσκευασίας δώρου, θα βρίσκεται το Σάββατο 22 Απριλίου, παραμονή του Αγ. Γεωργίου, όλη μέρα, στο Athens Metro Mall. Όσοι βρεθούν εκεί, στο εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου, μπορούν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, να τις εκτυπώσουν και να τις προσωποποιήσουν με μια όμορφη αφιέρωση, για να τις προσφέρουν ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ