Smart Life

Κι όμως μπορείς να αγαπήσεις ένα smartphone!

Γιατί ήρθε η σειρά Galaxy S23 που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η νέα σειρά Galaxy S23

Σειρά Samsung Galaxy S23: Η Samsung έφερε την premium εμπειρία smartphone με τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23

Τα smartphones, τα σύγχρονα μικρά θαύματα της μηχανικής είναι σήμερα μια πραγματική προέκταση του χεριού μας. Σε αυτό το άρθρο μπορώ να σας βοηθήσω να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

Πριν κάποιες μέρες, βρέθηκα και εγώ μπροστά σε αυτή τη θάλασσα επιλόγων, όταν αποφάσισα ότι θα αγοράσω το νέο μου smartphone. Μια μέρα πριν, είχα αντιμετωπίσει το γεγονός ότι το προηγούμενο μου κινητό μου γλίστρησε από τα χέρια και έκανε ελεύθερη πτώση από τον τέταρτο όροφο στην πιλοτή της πολυκατοικίας. Κατέβηκα τρέχοντας τις σκάλες και με πόνο ψυχής σήκωσα το τηλέφωνο για να δω σε τι κατάσταση βρισκόταν. Δυστυχώς, το smartphone μου δεν τα κατάφερε… Μάζεψα τα κομμάτια του και μετά τα δικά μου και άρχισα ευθύς αμέσως την έρευνά μου για μια νέα συσκευή.

Εκπληκτικήκάμερα, ταχύτατη απόδοση λειτουργίας, κομψή εμφάνιση που να συμβαδίζει με τις εμφανίσεις μου και φυσικά ανθεκτικότητα ήταν όλα τα standards που έθεσα για το νέο μου smartphone. Πήγα σε ένα κατάστημα το πρωί της επόμενης ημέρας και με ενημέρωσαν ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23. Τι χαρά. Μόλις έπιασα στα χέρια μου τις εκδόσεις της νέας σειράς κατάλαβα γιατί ξεχωρίζουν εμφανισιακά: καθαρή, γραμμική και αέρινη σχεδίαση σε όλα τα μοντέλα, που τονίζει την επική τους Galaxy κάμερα. Οι επιλογές χρωμάτων είναι τέσσερις, όλες εμπνευσμένες από τη φύση: Phantom Black, Cream, Green και Lavender.

Η νέα σειρά Galaxy S23

Το Galaxy S23 Ultra ήταν η πρώτη μου σκέψη, καθώς είμαι ένα άτομο που αγαπώ την τεχνολογία, αλλά ψάχνω συνεχώς τρόπους να διοχετεύσω την δημιουργικότητά μου, ακόμη και μέσα από τις συσκευές μου. Η συγκεκριμένη έκδοση της σειράς Galaxy S23 μπορεί να τραβήξει εντυπωσιακές φωτογραφίες όλη την ημέρα με τις καλύτερες δυνατότητες Nightography του Samsung Galaxy. Η αναβαθμισμένη κάμερα του Galaxy S23 Ultra παράγει καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Καθώς εργάζομαι ως δημοσιογράφος, είναι απαραίτητο για μένα να μπορώ να βγάλω με το smartphone μου ανά πάσα στιγμή μια καλή φωτογραφία, η οποία να μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμη και στα ρεπορτάζ μου. Πέρα από αυτό, είμαι μανιακός συλλέκτης των αγαπημένων μου στιγμών σε φωτογραφίες, τις οποίες τυπώνω και αξιοποιώ στη διακόσμηση του σπιτιού μου-κάποιες φωρές τις στολίζω και με led-άκια. Η λειτουργία Πορτρέτοστη selfie κάμερα δημιουργεί πορτρέτα με αίσθηση βάθους και βελτιωμένο εφέ bokeh με Dual Pixel. Ήδη από τη δοκιμή μέσα στο κατάστημα κατάλαβα ότι οι φωτογραφίες του Galaxy S23 Ultra είναι εκπληκτικές χάρη στον πρώτο αισθητήρα Adaptive Pixel 200M που χρησιμοποιεί τετραγωνικό binning για πιο λεπτομερείς εικόνες.

Galaxy S23 Ultra

Ωστόσο, οι δυνατότητες της κάμερας της έκδοσης Ultra δεν σταματάνε εκεί. Το βίντεο της είναι τόσο κινηματογραφικό εξαιτίας του Nightography, που μειώνει μάλιστα και τον οπτικό θόρυβο. Οι λεπτομέρειες των αντικειμένων και τον χρωμάτων είναι διακριτές, ακόμη και σε selfie βίντεο λόγω του αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP, της τεχνολογίας 8k και της Super HDR. Το pixel binning του Galaxy S23 Ultra υποστηρίζει την επεξεργασία πολλαπλών επιπέδων υψηλής ανάλυσης. Οι δυνατότητές του αυτές είναι η ευκαιρία μου να αναπτύξω τα skills μου και στη βιντεοσκόπηση- και γιατί όχι να τα αξιοποιήσω μετέπειτα και στη δουλειά μου. Άλλωστε, το Galaxy S23 Ultra έχει το Expert RAW για εκείνες τις στιγμές που απαιτούν ακόμη πιο επαγγελματικό έλεγχο επεξεργασίας. Αυτή η εφαρμογή, που είναι μόνο για Samsung Galaxy, προσφέρει τη δύναμη της ακριβούς λήψης και επεξεργασίας εικόνων σε RAW και JPEG, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει κανείς εξοπλισμό. Highlight: Μπορεί να αποτυπώσει τη μαγεία του νυχτερινού ουρανού με εκπληκτική λεπτομέρεια! Ευτυχώς όμως, η μεγάλη κάμερα και η ισχυρή μπαταρία των 5000 mAh που δεν θα σε προδώσει, δε σημαίνει και μεγαλύτερο μέγεθος της συσκευής. 

Galaxy S23

Από την άλλη, πληροφορήθηκα ότι και οι εκδόσεις Galaxy S23 και S23+ έχουν σχεδιαστεί για όσους δεν αποχωρίζονται στιγμή το κινητό τους. Είναι πραγματικά ικανά να κάνουν την καθημερινότητά των ανθρώπων αυτών πιο εύκολη και πιο συναρπαστική. Είναι εξοπλισμένα και αυτά με πιο ισχυρές μπαταρίες, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 200 mAh η καθεμία*. Μεταξύ των άλλων, με δελέασε ότι οι δυο αυτές εκδοχές του Galaxy S23 είναι smartphone ελαφρώς μικρότερα με επίπεδες οθόνες 6,1 ιντσών και 6,6 ιντσών αντίστοιχα--χωράνε άνετα και σε μικρή τσάντα.

Το Galaxy S23+

Εδώ θέλω να σας εξομολογηθώ πως παρά το βεβαρημένο μου πρόγραμμα έχω μια αγάπη στα βιντεοπαιχνίδια κάθε είδους. Συχνά όμως δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση στο σπίτι, ενώ τα smartphones μου ως τώρα δεν ήταν ικανά να υποστηρίξουν τον όγκο τους. Όποιο smartphone και αν επιλέξω από τη σειρά Galaxy S23 θα μπορώ επιτέλους να απολαμβάνω τα αγαπημένα μου mobile games κάθε στιγμή της ημέρας λόγω της συνεργασίας της Samsung με την Qualcomm, υπηρεσία που χειρίζεται εύκολα πολύ βαριά παιχνίδια. Το Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy είναι διαθέσιμη σε όλες τις νέες εκδόσεις της σειράς Galaxy S23.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό για μένα ήταν ότι θα μπορέσω επιτέλους να συμμετάσχω και εγώ στην τρέλα με τo ΑΙ. Με προσαρμοστική απόδοση στη τεχνητή νοημοσύνη, η σειρά Galaxy S23 έχει γρήγορα και καθηλωτικά γραφικά παιχνιδιών.

Η σειρά Galaxy S23

Όσο για την ανθεκτικότητα, ανακάλυψα ότι η σειρά Galaxy S23 είναι εξοπλισμένη με Gorilla® Glass Victus® 2 για την οθόνη και για το πίσω κάλυμμα, το οποίο προσφέρει ανθεκτικότητα για μακροχρόνια χρήση. Όλη η σειρά έχει IP68** ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό και προστασία από τη σκόνη.              

Η απόφαση ήταν τόσο δύσκολη και έτσι εκείνη την μέρα έφυγα από το κατάστημα με άδεια χέρια, καθώς δεν κατάφερα να διαλέξω. Δυο μέρες μετά, το αγόρι μου άφησε στο κομοδίνο μου το νέο μου smartphone από τη σειρά Samsung Galaxy S23. Δεν θα σας πω ποιο μου πήρε γιατί δε θέλω να σας επηρεάσω. Θα σας πω μόνο ότι μετέφερα όλα μου τα δεδομένα από την προηγούμενη συσκευή  σε λίγα μόλις λεπτά. Είμαι βέβαιη πως αν τα δοκιμάσετε, θα ανακαλύψετε και εσείς πως ένα από αυτά σίγουρα ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Η σειρά Galaxy S23

Μπορείτε να βρείτε τη νέα σειρά Galaxy S23 στο Samsung.com/gr και με την αγορά σας κερδίζετε 4 μήνες YouTube Premium***, και 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Microsoft 365****. 

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με δωρεάν standard παράδοση και με έως 36 άτοκες δόσεις.

*Σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S22.

**Τα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra και το S Pen του Galaxy S23 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση εργαστηριακές συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να ελαττώνεται με τον χρόνο.

*** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J. YouTube σήμα της Google LLC.

**** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ