Smart Life

Hellenic American College: Mια νέα σειρά δωρεάν εργαστηρίων σχετικά με τις πιο πρόσφατες τακτικές HOW-TO

Το πρώτο εργαστήριο της σειράς HOW-TO θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hellenic American College

Hellenic American College: Το πρώτο εργαστήριο της σειράς HOW-TO «Πώς να πλαισιώσετε τους ρόλους, τις δεξιότητες και τις ικανότητες μιας ομάδας πωλήσεων με κορυφαίες επιδόσεις» είναι μια πρωτοβουλία του B-Cube

«Άρχισε να είσαι τώρα αυτό που θα γίνεις μετά» έχει αναφέρει ο Αμερικανός φιλόσοφος William James. Στόχος, εξέλιξη, σεμινάρια, και επιτυχία, σε βοηθούν να μη μένεις στάσιμος και να βελτιώνεις καθημερινά κομμάτια της προσωπικής και επαγγελματικής σου πορείας, τα οποία επιδιώκεις. Μέσα από την πρωτοβουλία B-Cube του Hellenic American College εγκαινιάζεται μια νέα σειρά δωρεάν εργαστηρίων σχετικά με τις πιο πρόσφατες τακτικές HOW-TO που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εξελιχθούν ως επιτυχημένοι επαγγελματίες και να εντοπίσουν τα προσωπικά τους κίνητρα. Το πρώτο εργαστήριο της σειράς HOW-TO με τίτλο: «Πώς να πλαισιώσετε τους ρόλους, τις δεξιότητες και τις ικανότητες μιας ομάδας πωλήσεων με κορυφαίες επιδόσεις» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο του Hellenic American College, Μασσαλίας 22, στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο.

Το B-Cube αποτελεί συγκεκριμένα πρωτοβουλία του Hellenic American College/Hellenic American University που προσφέρει πόρους, δικτύωση και καθοδήγηση για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Με βάση τις γνώσεις από την επιστήμη και την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, οι εν λόγω εκδηλώσεις απευθύνονται σε νέο, καινοτόμο και επίδοξο κοινό στον χώρο των επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες του 1ου workshop όπως στελέχη πωλήσεων B2B, εργαζόμενοι στην εξυπηρέτηση πελατών, υπεύθυνοι διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, φοιτητές/απόφοιτοι μάρκετινγκ ή σχολών διοίκησης επιχειρήσεων θα αναπτύξουν το πλαίσιο ικανοτήτων που απαιτείται σε θέσεις εργασίας B2B πωλήσεων ενώ με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, θα έχουν διευρύνει και ενισχύσει τις δεξιότητες και το επαγγελματικό τους προφίλ για να επιτύχουν σε ένα απαιτητικό, ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Οι εκδηλώσεις HOW-TO συντονίζονται από ειδικούς της αγοράς και διδάσκοντες με διαφορετικά υπόβαθρα. Ανάμεσα τους και ο εισηγητής Δρ. Δαμιανός Γιαννάκης που έχει διδακτορικό πτυχίο (Ph. D.) στο marketing από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde στη Γλασκώβη με εκτεταμένη επιχειρησιακή, ακαδημαϊκή και συμβουλευτική εμπειρία 36 ετών σε ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς. Εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Hellenic American University από το 2004 και διδάσκει μαθήματα marketing και πωλήσεων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

 Hellenic American College

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εκδήλωσης.

Γλώσσα διεξαγωγής: Ελληνικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ