Smart Life

Εσύ ήξερες για την διεθνή πιστοποίηση «H&W CERT»;

Όταν η θωράκιση γίνεται επιλογή

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
06s6masout-thumb-large.jpg

Η εταιρία Μασούτης Α.Ε. γίνεται η μοναδική ελληνική εταιρία στον τομέρα του food retail που πλέον φέρει τη διεθνή πιστοποίηση «H&W CERT».

Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα, η ασφάλεια έχει γίνει απαραίτητο συστατικό της και η ευθύνη, ατομική και μη, έχει ξαφνικά γίνει ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας. Όσοι ασχολούνται ενεργά με τις επιχειρήσεις, το βλέπουν καθημερινά. Όλοι οι κλάδοι του ελληνικού επιχειρείν έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια σύνθετη πραγματικότητα η οποία απαιτεί γρήγορες λύσεις και γενναίες αποφάσεις.

Μια τέτοια απόφαση έλαβε οικειοθελώς η εταιρία Μασούτης Α.Ε., μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία, όχι μόνο για την ασφάλεια εργαζομένων και πελατών αλλά και ως σημείο αναφοράς στην αγορά λιανικής τροφίμων.

Τέθηκε υπό αξιολόγηση και έγινε η μοναδική ελληνική εταιρία στον τομέρα του food retail που πλέον φέρει τη διεθνή πιστοποίηση «H&W CERT» διάρκειας τριών ετών από τον φορέα Swiss Approval International. Πρόκειται για μια πιστοποίηση για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και των εργαζομένων από τον Covid-19 και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται αερογενώς, παράλληλα με την πιστοποίηση της ασφάλειας των τροφίμων. Η ισχύς της πιστοποίησης είναι τριετής, έως τον Ιούνιο του 2023, και συμπεριλαμβάνει συστηματικούς ετήσιους ελέγχους παρακολούθησης.

21x297_2print_page-0001.jpg

Αξιώνει υψηλά standards Υγειονομικής Ασφάλειας και Ποιότητας και θωρακίζει την εταιρία σε τυχόν μελλοντικές απειλές Δημόσιας Υγείας και φυσικά από μη τροφιμογενείς μεταδοτικές ασθένειες. Μια πιστοποίηση που έρχεται να προφυλάξει τόσο τους πελάτες, όσο και τους εργαζόμενους στην εταιρία προσφέροντας τους την ασφάλεια που τόσο πολύ επιζητάμε σήμερα.

Η συμμόρφωση με το πρότυπο «H&W CERT» δηλώνει, ότι η εταιρεία Μασούτης έχει πιστοποιηθεί, τόσο για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που διαθέτει στους καταναλωτές, όσο και για την προφύλαξη από τον Covid-19 αλλά και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται με παρόμοιο τρόπο, όπως η γρίπη και η πνευμονία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ