Smart Life

Γιατί να επιλέξω την αποτρίχωση με Laser

Μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_5d4a8225-t-af-.jpg

Γιατί να προτιμήσω αποτρίχωση με laser alexandrite;

Διότι είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης με μόνιμα αποτελέσματα, σε σύγκριση με όλες τις άλλες τεχνικές αποτρίχωσης, που μπορεί να είναι εύκολες και γρήγορες αλλά χρειάζονται συνεχή επανάληψη χωρίς τέλος.

Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα η αποτρίχωση με laser χαρίζει στο σώμα μια πιο καθαρή και υγιή επιδερμίδα.

Αφαιρεί μόνιμα το 96% της ανεπιθύμητης σωματικής τριχοφυϊας και πρέπει να εφαρμόζεται από εκπαιδευμένο προσωπικό, πάντα μετά από την εξέταση και την άδεια ιατρού.

Τι είναι το laser alexandrite;

Η αποτρίχωση με laser alexandrite ήρθε για να δώσει μόνιμη λύση.

Το laser με Αλεξανδρίτη είναι από τα πιο σύγχρονα, διαθέσιμα μηχανήματα στον τομέα της αποτρίχωσης.

Είναι πιστοποιημένο από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Με την λειτουργία της ψύξης, καταφέρνει σχεδόν να μηδενίσει την όποια ενόχληση κατά την εφαρμογή στην περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε.

Πόσες θεραπείες χρειάζεται να γίνουν μέχρι να απαλλαγώ από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Ο συνολικός αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστούν, διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα και το πάχος της τρίχας, η περιοχή του σώματος, τα επίπεδα των ορμονών του κάθε ατόμου.

Για το λόγο αυτόν ίσως ζητηθεί ορμονολογικός έλεγχος πριν από την έναρξη των συνεδριών ή σε περιπτώσεις εμμένουσας τριχοφυίας.

Για την κάθε συνεδρία αποτρίχωσης θα πρέπει οι τρίχες να είναι ορατές τουλάχιστον μερικά χιλιοστά (2-3mm).

Σε ποιες περιοχές και πώς εφαρμόζεται η αποτρίχωση laser με alexandrite;

Όλα εξαρτώνται από την τριχοφυΐα σε κάθε περιοχή του σώματος: πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, στέρνο, θηλές μαστών, πλάτη, μπικίνι, πόδια, κοιλιά.

Αποτρίχωση Πρόσωπο: Για το πρόσωπο είναι δύσκολο να προβλεφθεί ο συνολικός αριθμός, επειδή η περιοχή είναι ορμονοεξαρτώμενη, η διάρκεια της εφαρμογής είναι 10 λεπτά.

Αποτρίχωση Μασχάλες: Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει ως και 50%. Οι τρίχες είναι απαλές, ανοιχτόχρωμες και πιο μαλακές.

Συνήθως χρειάζονται περίπου 6-8 συνεδρίες με ένα μεσοδιάστημα 45-50 ημέρες. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι περίπου 15 λεπτά.

Αποτρίχωση Μπικίνι: Από την πρώτη μας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας στην περιοχή του μπικίνι είναι της τάξεως του 40-50%.

Συνήθως χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και περισσότερες καθώς αυτό καθορίζεται από το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, όπως και το πάχος της. Η συνεδρία επαναλαμβάνεται με ένα μεσοδιάστημα 45-50 ημερών.

Τόσο το μπικίνι όσο και οι μασχάλες είναι περιοχές που συνήθως αποτριχώνουμε χωρίς πρόβλημα όλο το χρόνο μιας και είναι περιοχές που δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστη έκθεση στον ήλιο.

Αποτρίχωση Πόδια: Μαζί με τις μασχάλες και το μπικίνι, τα πόδια είναι η περιοχή στην οποία τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και υπάρχει ριζική εξάλειψη της τριχοφυΐας.

Επίσης αποτελεί ιδανική θεραπεία κατά της ενοχλητικής θυλακίτιδας που προκύπτει συχνά από άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

Ο σωστός χρόνος για το επόμενο ραντεβού είναι μια βδομάδα με 10 μέρες περίπου από όταν αρχίσει να εμφανίζεται ξανά η τριχοφυία, η οποία κάθε φορά γίνεται λιγότερο πυκνή και η τρίχα όλο και λεπτότερη.

Τι πρέπει να προσέξω μετά την αποτρίχωση με laser;

Mετά το τέλος της συνεδρίας, το δέρμα στην περιοχή της αποτρίχωσης παρουσιάζει ερυθρότητα και περιθυλακικό οίδημα, με ήπιο αίσθημα καύσου, σαν σε ερεθισμό από ήλιο.

Συνήθως αυτό διαρκεί μερικές ώρες, ανάλογα με την ένταση της θεραπείας, την ηλικία και την προηγούμενη κατάσταση του δέρματος.

Καλό θα ήταν να αποφύγουμε το ζεστό ντους για τις επόμενες 6 ώρες αλλά και την έντονη γυμναστική ή τριβή των περιοχών που εφαρμόστηκε το laser, καθώς και την επαφή με εφαρμοστά ενδύματα τύπου lycra.

Για τις επόμενες 5 ημέρες βάζουμε ενυδατική φαρμακευτική κρέμα 2 φορές την ημέρα, αποφεύγουμε τις καλλυντικές κρέμες με άρωμα και χρώμα και φυσικά την άμεση έκθεση στον ήλιο ή το solarium.

Χρησιμοποιούμε αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF >30+UVA).

Πλένουμε απαλά την περιοχή με ήπιο σαπούνι και απαλό στέγνωμα με πετσέτα με ταμποναριστές κινήσεις, ενώ απαγορεύεται το έντονο τρίψιμο και η χρήση προϊόντων απολέπισης (peeling) στην περιοχή.

Γιατί να επιλέξω τη Facemed για την αποτρίχωση με laser;

Γιατί αντιμετωπίζουμε την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη, σαν μια θεραπεία, όπως και θα έπρεπε.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και προσπαθούμε καθημερινά να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε αποτελεσματικοί, ασφαλείς και να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που μπορούμε να σας υποσχεθούμε.

Στη Facemed το πρωτόκολλο θεραπειών που ακολουθούμε για την αποτρίχωση με laser, περιλαμβάνει 6 βασικές εφαρμογές που επαναλαμβάνονται ανά 2 μήνες περίπου.

Συνήθως μετά από αυτές τις συνεδρίες έχετε αποφορτιστεί από το 80% της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Κατόπιν, μεταπίπτετε στη φάση της συντήρησης που ποικίλλει από άτομο σε άτομο, ενώ τα μεσοδιαστήματα είναι πολύ μεγαλύτερα. Επιπλέον, το κόστος της θεραπείας περιορίζεται σε λιγότερο από το μισό μιας κανονικής συνεδρίας.

Αυτό το κάνουμε για να μη σας απασχολεί ο τελικός αριθμός των φορών που θα χρειαστεί να μας επισκεφτείτε.

Μιας και αυτό δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια, με την εμπειρία μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως το αποτέλεσμα που θα έχετε από την αποτρίχωση με laser, θα σας ικανοποιεί απόλυτα.


Facemed: Κηφισίας 41, 115 23, Αθήνα, Τηλ: 210 6929999, Κιν: 694 7195333, www.facemed.gr www.facebook.com/facemedgr/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ