Smart Life

Με το Alcatel A5 LED κάθε μέρα είναι πάρτι

Το smartphone των millennials είναι μοναδικό γιατί είναι το πρώτο που αφήνει την προσωπικότητά σου να λάμψει

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354703-735345.jpg

Δεν μοιάζει με κανένα άλλο γιατί φτιάχτηκε για εσένα. Σε έναν κόσμο γεμάτο με την ίδια τεχνολογία, το πρώτο διαδραστικό smartphone με LED κάλυμμα σχεδιάστηκε για να είναι διασκεδαστικό και πάνω από όλα να διαφέρει.

Στο εντυπωσιακό πάρτι παρουσίασής του στο Παρίσι, σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στη λεωφόρο George V στη Champs Elysee, γνωρίσαμε από κοντά τις μοναδικές δυνατότητές του.

H ομάδα της Alcatel έβαλε κέφι, φαντασία, άφθονη σαμπάνια και μία τεράστια Led οθόνη και μας έβαλε στον κόσμο του πιο fun smartphone που έχει κυκλοφορήσει.

Βάλε φως στην επικοινωνία σου! Το νέο Alcatel A5 LED δεν είναι μόνο μοναδικό, αλλά και εξαιρετικά έξυπνο. Χάρη στις καινοτόμες λυχνίες LED που καλύπτουν το πίσω μέρος της συσκευής διαλέγεις εσύ το φωτισμό που επιθυμείς για κάθε ειδοποίηση. Από τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα μέχρι τις αφυπνίσεις και τις ενημερώσεις από τα social media, μπορείς να παίξεις και να αφήσεις την προσωπικότητά σου να λάμψει, χωρίς να ξεφύγει από την προσοχή σου ο,τιδήποτε εσύ κρίνεις σημαντικό.

Βάλε φως στη ζωή σου! Με την πρωτοποριακή εφαρμογή Color Catcher μπορείς να φωτίσεις τη μέρα και τη νύχτα σου, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια και θέματα στο LED κάλυμμα για διαφορετική εμφάνιση κάθε μέρα. Έτσι το δικό σου smartphone θα είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Βάλε φως στη μουσική σου! Προσφέρει απίστευτες φωτεινές προβολές μέσα από μία σειρά ζωντανών χρωμάτων. Επιπλέον, οι φωτεινές προβολές ακολουθούν τον ρυθμό της μουσικής στο τηλέφωνό σου κι εσύ μπορείς να αλλάξεις μοτίβα με ένα απλό κούνημα, κάνοντας τις νυχτερινές βόλτες με τους φίλους σας ακόμη πιο διασκεδαστικές. Τέλειο για συναυλίες ή clubbing, έτσι;

Βάλε φως στη selfie σου! Το Alcatel A5 LED σε καλύπτει, με μια 8MP μπροστινή κάμερα που συνοδεύεται με φλας για ακόμα πιο φωτεινές selfies και μία 13 MP κύρια κάμερα. Το λογισμικό Face Beauty εγγυάται άψογες εικόνες μαζί με την εφαρμογή Face Show, που σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις τις selfies σου σε προσωποποιημένα video clips. Αυτό θα πει fun, σωστά;

Βάλε «ταχύτητες φωτός» στη ζωή σου! Στο σημερινό κόσμο, η ταχύτητα είναι τα πάντα. Το A5 LED επωφελείται από την εξαιρετικά γρήγορη 4G LTE συνδεσιμότητα και τον 8-πύρηνο επεξεργαστή, εξασφαλίζοντας ότι τα πάντα, από φωτογραφίες και παιχνίδια μέχρι ταινίες και ιστοσελίδες, φορτώνονται ομαλά στην απίστευτη HD οθόνη 5,2 ιντσών.

Βάλε το Alcatel Α5 LED στον κόσμο σου! Εντυπωσιακά μοντέρνο και προσιτό, κυκλοφορεί από το Μάιο στην Ελλάδα στην τιμή των 199 ευρώ. Ένα smartphone που συνδυάζει τεχνολογία και διασκέδαση κάνοντας κάθε συσκευή πραγματικά μοναδική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ