Market

Η πιο αισιόδοξη ημέρα του χρόνου

9η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion στις 12/9

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76246-153633.jpg

Αυτό το πάρτι δεν έχει εισιτήριο, θέλει μόνο το χαμόγελό σου και να έχεις μαζί σου την πιο θετική σου ενέργεια. Το ραντεβού είναι στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Τείχος των Εθνών του ΟΑΚΑ, από τις 17.00, με κάποιους από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικούς. Για την 9η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, τη συναυλία που έγινε θεσμός, από την Amita Motion και την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Στη σκηνή κάποιοι από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Μηδενιστής, η Ελένη Φουρέιρα, οι Boys + Noise, Demy και οι Μέλισσες. Με guests τους Γιώργο Σαμπάνη, Μύρωνα Στρατή & Ησαΐα Ματιάμπα, Stan και τους Stavento, αλλά και τους Ήβη Αδάμου, Στέλιο Λεγάκη, Courtney, Freaky Fortune, Josephine, Dj Kas, Μike, Oge, RiskyKidd, Toquel και τον Dj Pitsi να αφήνουν το δικό τους μουσικό αποτύπωμα. Στην παρουσίαση αυτού του συναρπαστικού μουσικού ταξιδιού ο Θέμης Γεωργαντάς. Με πολλές ακόμα εκπλήξεις για μια εμπειρία που έρχεται για να μείνει αξέχαστη.

Και μην ξεχνάς ότι αυτή η μέρα θα είναι απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, καθώς η Amita Motion θα ανακυκλώσει τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ για έβδομη συνεχή χρονιά θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις.

Twitter: www.twitter.com/amitamotion

Instagram: instagram.com/amitamotion

YouTube: www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

Website: www.thetikienergeia.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ