Market

Νέα πλατφόρμα από την Vasilopoulos Estates

Ακίνητα προς πώληση και ενοικίαση

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα πλατφόρμα από την Vasilopoulos Estates

Η Vasilopoulos Estates εγκαινιάζει τη νέα της πλατφόρμα vasilopoulosestates.gr μέσω της οποίας προσφέρει υπηρεσίες με υψηλά στάνταρ εξυπηρέτησης.

Η Vasilopoulos Estates εγκαινιάζει τις επόμενες μέρες τη νέα της πλατφόρμα vasilopoulosestates.gr μέσω της οποίας εξακολουθεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες διαμεσολάβησης και προώθησης ακινήτων με συγχρόνους μεθόδους μάρκετινγκ. Μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη με υψηλά στάνταρ εξυπηρέτησης για τους πελάτες της.

Σκοπός της εταιρείας είναι να γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σας στην προώθηση του/των ακινήτου σας είτε πρόκειται για πώληση είτε για ενοικίαση. Μέγιστη αξιοποίησή του, όχι μόνο διατηρώντας την αξία του αλλά αυξάνοντάς την. Οι αγοραστές βρίσκουν στην Vasilopoulos Estates την βοήθεια που χρειάζονται στην ανεύρεση του καταλληλότερου ακινήτου, με βάση τα προσωπικά τους κριτήρια, μέσα από ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο. Η προσωπική εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία και η εμπιστευτικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Vasilopoulos Estates.

ακίνητα προς πώληση και ενοικίαση

Στο σύνολο των υπηρεσιών της συγκαταλέγονται:

  • εκτίμηση ακινήτων
  • διαμεσολάβηση
  • διαχείριση ακινήτων
  • παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών πολυτελούς διαμονής

Διαθέτει ισχυρό πελατολόγιο από όλο τον κόσμο που αποτελείται από διάσημους επιχειρηματίες και celebrities γι αυτό και αποτελεί την κορυφαία εταιρεία ενοικιάσεων βιλών στη Μύκονο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ