Market

Ένα βαγόνι σκέτη παραλία

Όταν οι διακοπές έρχονται σε μας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
68357-137782.jpg

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς που μπήκαμε πρόσφατα σε βαγόνι του μετρό ή σε λεωφορείο: τηλεμεταφερθήκαμε σε μια παραλία. Αφού δεν μπορούμε εμείς να πάμε (ακόμα) διακοπές, τότε οι διακοπές έρχονται σε μας!

Με την πρωτοβουλία αυτή του ΣΚΡΑΤΣ, μπορείς, καθοδόν προς το γραφείο, να ξεκλέψεις λίγο χρόνο στην «παραλία». Αφρίζοντα νερά και αστερίες στο δάπεδο του βαγονιού του μετρό, φωτογραφίες χαρούμενων λουόμενων να σε προϋπαντούν στο λεωφορείο, δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ένα πιο καλοκαιρινό και κεφάτο περιβάλλον μέσα στο οποίο να μετακινείται κανείς στην πόλη.

n

n

n

Το ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ είναι, ως γνωστόν, το πρώτο στιγμιαίο λαχείο – ξύνεις και κερδίζει στη στιγμή – που εμφανίστηκε στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια. Κάτι μικρό και φτηνό που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Όπως και μια διαδρομή με το μετρό ή το λεωφορείο μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία.

Και αυτή την αλλαγή στην ψυχολογία αποδεικνύει έμπρακτα και ο κόσμος που ενθουσιωδώς φωτογραφίζεται με τα πολύχρωμα βαγόνια του μετρό και τα αντίστοιχα λεωφορεία.

n

n

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε από τη διαφημιστική εταιρεία The Newtons Laboratory σε συνεργασία με την Tempo OMD για την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., μια εταιρεία του ομίλου ΟΠΑΠ, η φωτογράφιση από τον Βασίλη Μιχαήλ και η επεξεργασία από την Τερέζα Φερεντίνου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ