Market

Το Galaxy Bar & Restaurant επιστρέφει

Η εμπειρία Galaxy ξεκινάει από τις 18:00 το απόγευμα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Galaxy Bar & Restaurant

Το πιο εντυπωσιακό rooftop bar της Αθήνας, το Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton, άνοιξε ξανά.

Το πιο εντυπωσιακό rooftop bar της Αθήνας, το Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton, άνοιξε ξανά. Με φαντασμαγορική θέα, μεγάλη ποικιλία σε signature cocktails, sushi bar και ενδιαφέρουσες επιλογές για δείπνο, έρχεται να προσδώσει μια κοσμοπολίτικη αύρα στις ζεστές Αθηναϊκές νύχτες του καλοκαιριού.

Η εμπειρία Galaxy ξεκινάει από τις 18:00 το απόγευμα με καφέ στην εντυπωσιακή βεράντα και συνεχίζεται με ένα signature cocktail απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα, όπως το Royal Nebula με σαμπάνια, βότκα και βατόμουρο. Δεν λείπουν τα κοκτέιλ από παλαιωμένα αποστάγματα, όπως το Galileo’s Telescope με χειροποίητο μείγμα από τζιν, Campari, Aperol και βερμούτ, που παλαιώνει σε βαρέλι και αρωματίζεται με σπιτικά bitters. Μοριακή μιξολογία, τεχνικές sous vide και ζυμώσεις έχουν επίσης τη θέση τους στον κατάλογο του Galaxy με κοκτέιλ, όπως το Newton’s Lab με τζιν σε κενό αέρος με πράσινο μήλο και φλούδες γκρέιπφρουτ, ή η Dark Celery Margarita, με τεκίλα αρωματισμένη με σέλινο, φυσικό χυμό λάιμ και σιρόπι αγαύης. Στον κατάλογο περιλαμβάνονται και κοκτέιλ με βάση ελληνικά προϊόντα, όπως το Distant Tears με λικέρ μαστίχα, Aperol, βερμούτ και bitters σοκολάτας, εξωτικά κοκτέιλ, όπως το Curiosity με ρούμι, καρύδα και φρούτα του πάθους, αλλά και κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ, όπως το Milkomeda με νερό καρύδας, πουρέ από φρούτα του πάθους και αφρό λεμόνι.

Η εμπειρία Galaxy ξεκινάει από τις 18:00 το απόγευμα

Το δείπνο σερβίρεται πλέον στον χώρο του bar, κάτι που ενισχύει την πιο fun διάσταση ενός bar-restaurant. Ο Executive Chef του ξενοδοχείου Κώστας Αθανασίου και ο Chef του Galaxy Γιώργος Καπέρδας παρουσιάζουν ένα σφιχτό και καλοδουλεμένο μενού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χταπόδι με γλυκό τσίλι και κρέμα από καρύδα, μάνγκο και ταμάρινδο, σαλάτα με προσούτο Ευρυτανίας και πεπόνι, χτένι με τραγανή κινόα και πίκλες αχλαδιού, μοσχαρίσιο burger με πάπια κονφί και τυρί mimolette και κριθαρότο με φιλέτο σκορπίνας, κρόκο Κοζάνης και δενδρολίβανο. Για επιδόρπιο, επιλέξτε ένα ελαφρύ γλυκό χωρίς ζάχαρη, όπως την κρέμα yuzu με κραμπλ λευκής σοκολάτας και σορμπέ βασιλικού.

Με φαντασμαγορική θέα, μεγάλη ποικιλία σε signature cocktails, sushi bar και ενδιαφέρουσες επιλογές για δείπνο

Τo Galaxy Bar & Restaurant εφαρμόζει τα προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας της Hilton. Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο για να καθοδηγεί τους πελάτες όπου χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνουν ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 2107281402 ή επισκεφτείτε το hiltonathens.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ