Market

Η women’secret λανσάρει το νέο της Facebook shop

Τώρα, όσα αγαπάτε στη women’secret βρίσκονται δίπλα σας με ένα κλικ

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η women’secret λανσάρει το νέο της Facebook shop
Η women’secret λανσάρει το νέο της Facebook shop

Με ένα νέο κατάστημα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Facebook, η women’secret ενισχύει την παρουσία και τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα.

Με ένα νέο κατάστημα, αυτή τη φορά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Facebook η women’secret, το δημοφιλές, ισπανικό brand γυναικείων εσωρούχων, ενισχύει την παρουσία και τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν απευθείας online αγορές μέσω του επίσημου account της στο Facebook.

Στο νέο Facebook shop θα φιλοξενούνται οι συλλογές μαγιό, bridal, αξεσουάρ, ρούχα παραλίας, εσώρουχα, πιτζάμες και homewear, τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν και να αγοράζουν. Αυτή την περίοδο, θα βρείτε όλα τα must have κομμάτια της καλοκαιρινής σεζόν σε μοναδικές τιμές, μόνο με ένα κλικ.

Η women’secret λανσάρει το νέο της  Facebook shop

Eδώ και έξι χρόνια η women’secret έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον κόσμο των lingerie και των underwear με εντυπωσιακές και ποιοτικές συλλογές αλλά και ανταγωνιστικές τιμές, έχοντας πάντα ως επίκεντρο και έμπνευση τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Με φυσική παρουσία σε πέντε καταστήματα σε Αθήνα αλλά και περιφέρεια, αυτή τη φορά, ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα λειτουργικό και εύχρηστο shop μέσω της σελίδας της στο Facebook με στόχο την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την Ελλάδα.

Η women’secret, πιστή στο καταναλωτικό της κοινό, θα συνεχίσει να προσφέρει αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες τόσο ηλεκτρονικά όσο και μέσω των φυσικών της καταστημάτων.

Women’Secret: Pretty, comfortable & Healthy

Το brand Women’Secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του TENDAM SA,του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 660 καταστήματα σε περισσότερες από 70 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα womensecret.com, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.


Καταστήματα:
Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω
Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος.
Galerie de Beaute, Λ. Ηρακλείου 271, Ν.Ιωνία
Χανιά, Κρήτης, Τζανακάκη 30

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ