Market

Κωτσόβολος: «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται»

Μετά από μία μεγάλη αλλαγή πολλά γύρω σας μοιάζουν διαφορετικά

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωτσόβολος: «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται»
Κωτσόβολος: «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται»

Νέο τηλεοπτικό σποτ Κωτσόβολος, «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται», από τη ΦΙΛΜΙΚΗ Α.Ε. σε σκηνοθεσία του Χάρη Βαφειάδη με την επιμέλεια της The Newtons Laboratories.

Γιατί, πράγματι, έφτασε η μέρα που πήρατε ένα καλημέρα από την καφετιέρα σας, καθώς περάσατε χρόνο μαζί της το πρωί, σας συστήθηκε ξανά και νιώσατε πως δεν είναι μόνο ένα μηχάνημα. Αλλά και το laptop, που έγινε το νέο σας γραφείο και όλος ο κόσμος της εργασίας σας, ο συνάδελφος, αλλά και η ψυχαγωγία σας. Τα ηχεία νέας τεχνολογίας σας οδήγησαν να κάνετε το πάρτι από πολύ προσωπική έως και οικογενειακή υπόθεση. Και από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές ώρες, η τηλεόραση σας συντροφεύει ως ένα ακόμα μέλος της οικογένειας ή της παρέας σας. Ας μην παραλειφθεί η κουζίνα που μαζί της ανακαλύψατε όλα τα προγράμματα που διαθέτει και γίνατε οι σεφ του σπιτιού σας, βγάζοντας τον master από μέσα σας! Αυτό δείχνει το νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας Κωτσόβολος, λέγοντaς πως: «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται».

Μετά από μία μεγάλη αλλαγή πολλά γύρω μοιάζουν διαφορετικά. Γνωρίζετε τα πράγματα από την αρχή, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Στην πιο πρόσφατη συγκυρία, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες να ξαναγνωριστείτε με το σπίτι σας και να σας συστηθούν ξανά οι συσκευές τεχνολογίας, που έπαιξαν και παίζουν, πλέον, έναn πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας! Η τεχνολογία σάς ξανασυστήνεται και η Κωτσόβολος σας υπόσχεται μία καλύτερη ζωή μαζί της.

Η τηλεοπτική επικοινωνία δημιουργήθηκε τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας που υπαγορεύει ο ΕΟΔΥΥ από τη ΦΙΛΜΙΚΗ Α.Ε. σε σκηνοθεσία του Χάρη Βαφειάδη με την επιμέλεια της The Newtons Laboratories.

Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ