Market

«Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή»

Η δράση εμπλουτίζεται και ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα με την προσθήκη δυο ακόμα αιμοδοσιών

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζουν τις προγραμματισμένες αιμοδοσίες ανά την Ελλάδα.

Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζουν τις προγραμματισμένες αιμοδοσίες ανά την Ελλάδα.

Έπειτα από τις τρεις πρώτες επιτυχημένες αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της κοινής πρωτοβουλίας της Λουξ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με γνώμονα την ανάδειξη της σημασίας και της αναγκαιότητας της εθελοντικής προσφοράς σε αίμα, η δράση εμπλουτίζεται και ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα με την προσθήκη δυο ακόμα αιμοδοσιών.

Ειδικότερα, η Λουξ πλάι-πλάι με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό μέσω της ενημερωτικής καμπάνιας «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» προσκαλούν το κοινό να συμμετάσχει στις επόμενες προγραμματισμένες αιμοδοσίες στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής στις 7 Ιουνίου, σε αίθουσα του Δημαρχείου και στο Δήμο Περιστερίου Αττικής στις 12 Ιουνίου, σε αίθουσα του δήμου Περιστερίου. Παράλληλα, στις 18 και στις 19 Ιουνίου θα υλοποιηθεί ένα ακόμα δυναμικό διήμερο αιμοδοσιών στην Πάτρα στην Πλατεία Γεωργίου επιβεβαιώνοντας την πανελλαδική εμβέλεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τη συστηματική δραστηριοποίηση της Λουξ στην τοπική κοινωνία.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση του ανθρώπινου συνόλου για την υπέρτατη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η Λουξ συνεισφέρουν έμπρακτα σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μάθετε περισσότερα στο redcross.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ