Market

Η Ideales Βραβεύεται Ξανά για την Οικολογική της Πισίνα

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57215-114569.jpg

Η Ideales βραβεύθηκε για 3η φορά για τον οικολογικό χαρακτήρα του προϊόντος της Piscines Ideales - the eco pool®, αυτή τη φορά στα Environmental Awards 2014.

Ο θεσμός των βραβείων, διοργανώνεται από την Boussias Communications με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Σε μια λαμπρή τελετή στο Athenaeum Intercontinental στις 18 Δεκεμβρίου, βραβεύθηκαν και αναδείχτηκαν οι καλύτερες πρακτικές για το περιβάλλον και την αειφορία από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς που υποστηρίζουν έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η Ideales διακρίθηκε με το Bronze Award στην κατηγορία «Προϊόν Εξοικονόμησης Νερού».

Η Ideales εμμένει στην προσφορά ποιοτικών και οικολογικών προϊόντων απόλαυσης και υγείας, υιοθετώντας την ανάπτυξη και εφαρμογή ορθών καινοτόμων πρακτικών, καθώς και προηγμένων τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον. Προσφέρει έτσι στους Πελάτες της μέγιστη απόλαυση και υγεία με απόλυτο σεβασμό στη φύση, με το ίδιο της το προϊόν – Piscines Ideales - the eco pool® που είναι η μόνη πιστοποιημένη και βραβευμένη στον κόσμο οικολογική πισίνα.

Ideales

Δαβάκη 18, Πεύκη

210 61 48 400

Βουτήξτε στο www.Ιdeales.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ