Το Ather άνοιξε μέσα στο Δεκέμβριο και τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του, κυρίως γιατί στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο με προνομιακή θέση. Από τις μεγάλες του τζαμαρίες μπορείς να χαζεύεις την πλατεία Μοναστηρακίου και τον Παρθενώνα, βράδυ-πρωί και ταυτόχρονα να τσιμπολογάς μερικά νόστιμα πιάτα από το μενού με τον ελληνικό χαρακτήρα που έχει επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Αϊβαλιώτης.
Πριν λίγες όμως μέρες έβγαλε τον πραγματικό άσσο από το μανίκι, ανοίγοντας την πόρτα της ταράτσας του. Ανθισμένα τριαντάφυλλα, χρυσαφιές ελιές και μυρωδάτα γιασεμάκια με φόντο τα σπιτάκια της Πλάκας που ξεδιπλώνονται στα πόδια του Ιερού Λόφου. Πριν ή μετά τις ανοιξιάτικες βόλτες εδώ να έρχεσαι για πρωινό, για καφέ, για γλυκό, να βλέπεις τη θέα και να χαίρεσαι. Έτσι αρχίζουν σωστά οι μέρες παιδιά…
Αθηνάς 1 & Ερμού, Μοναστηράκι, 210 3226897, www.ather.gr, Fb: @AtherCafeBar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσοχή: οι επόμενες εικόνες μπορεί να προκαλέσουν ανεξέλεγκτη λιγούρα
Ο Στέφανος Λιβάνιος στο δεύτερο πόστο του με ακόμα πιο πολλές ζυμαρένιες νοστιμιές
Το El Mío Abnormal μάς συστήνει την πιο πλήρη εμπειρία εξόδου στον Βόλο
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.