Αθλητισμος

Η ώρα της (πρώτης) αλήθειας πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό

Σύντομα η διοίκηση θα φανερώσει τα οικονομικά στοιχεία και λογικά θα μαθευτεί το ύψος του χρέους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375577-775253.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Είναι θέμα ημερών ή και ωρών πια, ώστε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κοινοποιήσει επιτέλους τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, έτσι ώστε να μάθει ο απλός κόσμος το ακριβές ποσόν που χρωστά ο Παναθηναϊκός και φυσικά ποιος ή ποιοι δημιούργησαν αυτή την τεράστια οικονομική «τρύπα».

Είναι σημαντικό, πάντως, να μην υπάρξει και πάλι απόκρυψη στοιχείων, αλλά στην τελικά ακόμη και να μαθευτεί όλη η αλήθεια, το μέλλον δεν διαγράφεται ευοίωνο για τους «πράσινους».

Κάποια χαμόγελα εμφανίστηκαν χθες, όταν και η ΠΑΕ πήρε παράταση ως το τέλος του μήνα για να πληρώσει τη δόση του Ράσμους Τελάντερ, ενώ φημολογείται πως και ο Στάθης Ταυλαρίδης θα αναζητήσει νέο διακανονισμό, ώστε να αποσύρει την καταγγελία του. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει χρόνο, αλλά όχι πολύ. Έναν μήνα, ίσως και λίγο παραπάνω.

Βεβαίως, ουδείς μπορεί να είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί σοβαρή λύση. Διότι ο καιρός περνά και καμιά κίνηση δεν γίνεται. Ο κόσμος, που θέλει να βάλει λεφτά, δεν έχει γνωρίζει κάποιον κοινό λογαριασμό τραπέζης ώστε να συνεισφέρει, ενώ είναι πολλοί αυτοί που διστάζουν, καθώς δεν ξέρουν ποιος θα διαχειριστεί τα χρήματα.

Και σίγουρα, η διοίκηση του Βασίλη Κωνσταντίνου, που είναι διορισμένη από τον Αλαφούζο, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Εννοείται πως επενδυτής δεν υπάρχει στον ορίζοντα, τη στιγμή που καθημερινά εμφανίζονται και νέοι «σωτήρες» από τον χώρο των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Να χθες για παράδειγμα, ήρθε μια νέα πρόταση από τον παλιό μπασκετμπολίστα Απόστολο Κόντο και τον θρυλικό σκοποβόλο, τον 85χρονο Γιώργο Λιβέρη. Στο κείμενο προτείνεται να διατεθούν «συλλεκτικές μετοχές» στον κόσμο του Παναθηναϊκού με τιμή από 50 ως 1000 ευρώ, ανάλογα με την τσέπη του καθενός. Βέβαια, δεν αναφέρεται κάποιο πλάνο για το πώς θα διαχειριστούν τα χρήματα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η ιδέα να δίνεται στον κόσμο ως αντάλλαγμα «ένα καλαίσθητο έντυπο και ένα αυτοκόλλητο που να είναι έτοιμο για ανάρτηση»!  Ό,τι του φανεί…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ