Αθλητισμος

Άνω κάτω ο Παναθηναϊκός με το... futsal!

«Χωρίς κόστος» λέει η διοίκηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
367148-759242.jpg
EUROKINISSI

Σε αναστάτωση βρίσκεται ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μετά την απόφαση της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης να ιδρύσει τμήμα ποδοσφαίρου σάλας που είναι πιο γνωστό ως... futsal!

Την ώρα που το γυναικείο βόλεϊ δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στην Α1, το πόλο διαλύθηκε, το βόλεϊ ανδρών και το μπάσκετ γυναικών δεν ξέρουν αν θα έχουν την δυνατότητα να αγωνισθούν λόγω έλλειψης μπάτζετ για να καλυφθούν στοιχειώδη έξοδα και γενικότερα τα περισσότερα τμήματα βρίσκονται στο σκοτάδι, το νέο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου σάλας, κάτι που θεωρείται πολυτέλεια .

Η απάντηση της διοίκησης ήρθε μέσα από ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η δημιουργία του νέου τμήματος δεν θα έχει κανένα απολύτως κόστος αλλά μόνο οφέλη:

«Η συμφωνία και η ίδρυση του τμήματος FUTSAL θα έχει πάγια οικονομικά οφέλη για τον Σύλλογο, μιας και τα αγωνιστικά έξοδα θα καλύπτονται από τον ΑΘΗΝΑ 90, σύλλογο με τον οποίον ο ΠΑΟ υπέγραψε σύμβαση. Βάσει της σύμβασης αυτής ο Σύλλογος μας ΜΟΝΟ θα εισπράττει επί των εσόδων του τμήματος από εγγραφές ακαδημιών, χορηγιών, κ.λπ., χωρίς να εκταμιεύει το παραμικρό ποσό. Με την πάροδο δε του χρόνου, και με τη γιγάντωση του συγκεκριμένου τμήματος τα οφέλη αυτά θα βοηθήσουν άμεσα στην εξυπηρέτηση ρυθμίσεων και χρεών που βαρύνουν τον ΠΑΟ... Οι γνώστες δε του χώρου γνωρίζουν ότι αρκετές ομάδες της Super League έχουν ήδη ιδρύσει, ή σκοπεύουν να ιδρύσουν τμήμα ποδοσφαίρου σάλας. Ο Παναθηναϊκός το έκανε ΚΑΙ με κέρδος για τον Σύλλογο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY