Αθλητισμος

«Κανένας Μελισσανίδης δεν πήρε καμία ΑΕΚ» (video)

Η ΑΕΚ του «Τίγρη» δεν χρειάζεται ιδιοκτήτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45172-94370.jpg

Την καινούργια ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής Δημήτρης Μελισσανίδης. Ως είθισται ο Τίγρης ξεκίνησε επιθετικά λέγοντας «Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Διάβασα στον Τύπο διάφορα, πως ο Μελισσανίδης πήρε τζάμπα την ΑΕΚ στην Γ'΄Εθνική. Κανένας Μελισσανίδης δεν πήρε καμία ΑΕΚ. Η δική μας ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλη που δεν χρειάζεται ιδιοκτήτες. Η μεγάλη ΑΕΚ γεννήθηκε πριν από εμάς και θα ζει μετά από εμάς. Ιδιοκτήτες και μεγαλομετόχους έχουν μόνο εταιρίες και όχι οι ιδέες». 

Και συνέχισε τονίζοντας ότι «Εγώ και η ομάδα μου έχουμε δύο στόχους. Θέλουμε να γίνουν όλα κατά τρόπο ιδανικό. Να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά, με προτεραιότητα στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μια ΑΕΚ που θα εξαρτάται από τον κόσμο της και δεν θα εξαρτάται από κανέναν. Κάτι που διαθέτει κανείς άλλος σύλλογος σ' αυτή τη χώρα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ιδέα όπως είπε και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Έχει δίκιο. Γι' αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε.

Δεύτερος στόχος είναι να χτίσουμε το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου έζησαν γενιές και γενιές, που ζήσαμε χαρές. Θα είναι ένα παλάτι, για τον αθλητισμό, την ιστορία, τον πολιτισμό. Θα υπάρξει ένα μουσείο για την ΑΕΚ και την προσφυγιά. Γι' αυτούς τους δύο στόχους μπαίνω εγγυητής και μπροστάρης.

Η δική μας ΑΕΚ δεν ανήκει σ' έναν. Αλίμονο σε όποιον πίστεψε πως ΑΕΚ είναι μόνο ένας. Έχουμε ανάγκη την ενότητα και την συσπείρωση από τον κόσμο.

Στο πάνελ μαζί με τον Μελισσανίδη ήταν οι : Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Δημητριάδης, Άκης Ζήκος και Βασίλης Μπορμπόκης.

Δείτε τι είπε ο Δ. Μελισσανίδης στα δύο βίντεο που ακολουθούν

 

Γ.Τ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY