Αθλητισμος

Εκτός Γαλλικού Όπεν η Serena Williams

Λόγω τραυματισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
williams.jpg

Η 36χρονη Serena Williams αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Γαλλικού Όπεν λίγο πριν βρεθεί για 4η φορά αντιμέτωπη με την Maria Sharapova.

Η Willliams έδωσε συνέντευξη τύπου όπου ανακοίνωσε και επίσημα τους λόγους της αποχώρησης της. Ωστόσο, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η αμερικανίδα τενίστρια υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο δεξί της χέρι.

«Αισθάνομαι κάτι παραπάνω από απογοητευμένη. Εγκατέλειψα τόσο πολύ χρόνο που θα μπορούσα να έχω αφιερώσει στην κόρη μου και την οικογένειά μου για αυτή τη στιγμή. Και άρα είναι πολύ δύσκολο να βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η 23 φορές νικήτρια των Grand Slam, επέστρεψε τον Μάρτιο στις διεθνείς αναμετρήσεις μετά από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού χωρίς ωστόσο να έχει σημαντικές διακρίσεις.

Η αποχώρησή της ανακοινώθηκε πρώτα από την γαλλική τηλεόραση αλλά επιβεβαιώθηκε σύντομα από την ίδια την Williams, αν και οι πρώτοι ψίθυροι είχαν αρχίσει να ακούγονται ήδη.

Η Williams έχει ήδη κερδίσει το Γαλλικό Όπεν δύο φορές κατατροπώνοντας την Ρωσίδα αντίπαλό της, η οποία δεν της έχει πάρει παιχνίδι την τελευταία δεκαετία.

Η Sharapova πλέον προχωρά στα ημιτελικά αντιμετωπίζοντας τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ των Garbine Muguruza και Lesia Tsurenko.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ