Αθλητισμος

Τέλος ο Λάζαρος από την ΑΕΚ - Πηγαίνει στον Ολυμπιακό!

Θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα και των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4423359.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI

Θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα και των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ως φήμη, από χθες το βράδυ τείνει να γίνει πραγματικότητα. Το γυαλί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έχει ραγίσει για τα καλά και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύεται δεόντως.

Στις 27 Αυγούστου 2016, ο Έλληνας χαφ υπέγραψε συμβόλαιο με την «Ένωση» για 2+1 χρόνια με 320.000 ευρώ καθαρές αποδοχές τον χρόνο. Μετά τις φανταστικές φετινές του εμφανίσεις και τα πολύ κρίσιμα γκολ που πέτυχε, ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη αύξηση στα χρήματα (450-500.000) και έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο, να πάει δηλαδή ως το 2020.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλει να του ζητάνε πράγματα και… χάρες. Ίσως να του έκανε από μόνος του αύξηση, όχι τόσο μεγάλη, αλλά δεν περίμενε να του ζητηθεί τόσο επιτακτικά από τον 32χρονο διεθνή.

Η μοναδική τους συνάντηση έκλεισε άδοξα και άσχημα, έπειτα από μόλις 11 λεπτά!

Ο καιρός πέρασε, η σεζόν τελείωσε και χθες αργά το βράδυ ο Λάζαρος έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, λέγοντας πως είναι ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του. Η διοίκηση του συλλόγου απάντησε διαρρέοντας πως σταματά κάθε επαφή του μαζί του, τονίζοντας πως «ο Λάζαρος εδώ και έναν μήνα έχει μιλήσει με άλλη ομάδα, οπότε έχει τελειώσει για μας», ενώ από το περιβάλλον του παίκτη κυκλοφορεί ότι δέχεται πιέσεις και απειλές να ανανεώσει, οπότε (και) γι’ αυτόν τελείωσε η ΑΕΚ.

Ανάμεσα σε αυτή την ανταλλαγή «πυρών», που σίγουρα θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΑΕΚ, ενημερώνοντας πως εδώ και καιρό συζητά με τον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που αυτός σύντομα θα μείνει ελεύθερος!

Μένει να δούμε πώς θα ερμηνευτεί νομικά το «+1» στο συμβόλαιο που υπέγραψε πρόπερσι ο Χριστοδουλόπουλος.

Αν πάντως η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό ολοκληρωθεί, ο έμπειρος άσος θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα αγωνιστεί και στις τέσσερις «μεγάλες» ομάδες της χώρας μας.

Ως γνωστόν, ο Λάζαρος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ και το 2008 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Έπειτα από 4,5 χρόνια εκεί, ξεκίνησε μια περιπλάνηση στην Ιταλία, ώσπου το καλοκαίρι του 2016 γύρισε στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ - ΑΕΛ 1-0 Η γκολάρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου | Κύπελλο Ελλάδας Ημιτελικά 2ος αγ...

Το γκολ του Λαζάρου A.E.K Ολυμπιακός 3-2

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ