- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας πορεία εργαζομένων που αντιδρούν στο σχέδιο νόμου «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού». Οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς τη Βουλή, όπου θα τεθεί το μεσημέρι προς ψήφιση το νομοσχέδιο.
Η προσυγκέντρωση στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Χαλκοκονδύλη ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν την πορεία τους προς το Σύνταγμα. Στο ύψος της οδού Σταδίου ενώθηκαν με μπλοκ των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και πραγματοποιήθηκε κοινή πορεία.
Η Ένωση τεχνικών ΔΕΗ σε ανακοίνωση της, μεταξύ άλλων κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ξεπουλάει χωρίς αιδώ τις λιγνιτικές μονάδες και τα Ορυχεία σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα και καταδικάζει σε μαρασμό την πιο παραγωγική Επιχείρηση της πατρίδας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αποσπούσε παράνομα ευρωπαϊκές ενισχύσεις - 8 συλλήψεις
«Καμπανάκι» από τις Αρχές για τη σημερινή ημέρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.