- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Twitter κηρύσσουν «ταξικό πόλεμο» για την τραγωδία της ασφάλτου στην Αθηνών-Λαμίας (video, εικόνες)
Τέσσερις ακόμη νεκροί στον κατάλογο των θυμάτων των τροχαίων και κάποιοι ακόμη μιλούν για «λαό και Κολωνάκι»
Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αβασάνιστες δηλώσεις δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας καθώς δίνουν ταξικό πρόσημο στη σύγκρουση των δύο οχημάτων που στοίχισε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων. Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, Νίκος Μανιός και Μερόπη Τζούφη, χαρακτήρισαν το δυστύχημα «ταξικό».

«Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τί να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», είπε ο Νίκος Μανιός στον ΑΝΤ1. «Το ό,τι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ' έναν πολύ πλούσιο, εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου"».
Παρόμοια ήταν και η δήλωση της κ. Τζούφη: «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ότι είναι ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο, να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται μ' αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Έτσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος».
«Βγήκαν πάλι όλοι οι αριστεροί με μίσος για τον πλούσιο κακομαθημένο, να χύσουν πάλι το βρόμικό τους φθόνο σαν δηλητήριο. Την Κυριακή το απόγευμα κάποιοι γονείς δέχθηκαν αυτό το τηλεφώνημα που όλοι οι γονείς τρέμουμε και έμαθαν ότι έχασαν το παιδί τους. Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, όλοι γινόμαστε ένα, πλούσιοι και φτωχοί», δήλωσε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης δίνοντας στην τραγωδία «πολιτική και αντιπολιτευτική» διάσταση.
Εμπόλεμο είναι το κλίμα και στο Twitter όπου ξεδιπλώνεται η παντελής έλλειψη παιδείας , η συγκρουσιακή διάθεση μόνο και μόνο για τον καβγά και τη διαφωνία και η επιφανειακή ανάγνωση και προσέγγιση για ό,τι συμβαίνει στην ελληνική πραγματικότητα της καθημερινότητας.
Το ατύχημα με τον Αλβανό με smart που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου κ σκότωσε 2 ανθρώπους ηταν κ αυτο ταξικό, βλακοελληνα μου; #jumbo
— aquawoman (@aik_black_manta) 28 Φεβρουαρίου 2017
Όχι τα κομμουνια δεν είναι σκατοψυχα..
Κοπρόσκυλο!!#jumbo pic.twitter.com/XWKpPDVzFg
— Τερατογεννηση (@gioumi) 28 Φεβρουαρίου 2017
Τραγωδία είναι να εργάζεσαι στην γαλερα των #jumbo με 300 η 400 ε, εκεί πεθαίνεις κάθε μέρα προσπαθώντας να επιβιώσεις.
— Panikos (@Pa__Nikos) 28 Φεβρουαρίου 2017
#jumbo ο πατερας που του σκοτωσαν το παιδι ειπε:" και εγω αμα ειχα μια porsche θα ετρεχα..." Κρυψου ρε καραγκιοζη..!
— Labovos (@chrislabos) 28 Φεβρουαρίου 2017
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.