ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Μητροπολίτης καλεί σε... σταυροφορία εναντίον καρναβαλιού και μασκέ πάρτι

«Να σταματήσουν αυτές οι άθλιες καρναβαλικές εκδηλώσεις. Είναι φθορά μεγάλη. Θα οργισθεί ο Θεός. Που πάμε τελικά;»
781
Μητροπολίτης
Μητροπολίτης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
agriniopress.gr
781
  • Shares

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr, κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι, ο μητροπολίτης Κοσμάς αναφερόμενος στην προσοχή που χρειάζεται να έχουν οι χριστιανοί στην καθημερινή τους  ζωή και ιδιαίτερα κατά την περίοδο του Τριωδίου, εξαπέλυσε επίθεση στο δήμο Μεσολογγίου για τη διοργάνωση καρναβαλιού και απηύθυνε κάλεσμα εναντίον των πάρτι μασκέ.

Συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης προέβη στην εξής δήλωση: «Έπεσε στην αντίληψή μου, μέσω ανακοινώσεων σε ιστοσελίδα, ότι η Ιερά Πόλις του Μεσολογγίου ετοιμάζει τα γνωστά καρναβάλια. Δεν ξέρω ποιός τα οργανώνει, αλλά είδα κάτι πολύ πολύ άσχημα και βρώμικα. Κάποια μασκέ πάρτι και άλλες βραδινές εκδηλώσεις! Δεν είναι απλά πράγματα αυτά αγαπητοί. Μην επαίρεται το Μεσολόγγι ότι κάνει καρναβάλι. Είναι ντροπή για το Μεσολόγγι να κάνει καρναβάλι. Είναι ντροπή, δεν είναι αυτά έπαινος. Δεν είναι άξια θαυμασμού η τιμής τέτοιες εκδηλώσεις».

Ο ίδιος συνέχισε καλώντας τους πιστούς σε «σταυροφορία. Τι θα πει μασκέ πάρτι και πιζάμα πάρτι και άλλα είδη καρναβαλιού, στο Μεσολόγγι; Καταλαβαίνουμε τι γίνεται μέσα σ’ αυτές τις καρναβαλικές συνάξεις, κατά τις βραδινές και μεταμεσονύχτιες ώρες που διοργανώνονται; Αν γνωρίζατε, που δεν μπορείτε να ξέρετε, τι ακούμε εμείς οι πνευματικοί μετά από αυτά τα πάρτι, δεν θα είχατε ησυχία. Δεν θα έμεναν τότε ήσυχοι οι γονείς στο σπίτι τους».

Ο μητροπολίτης κλείνοντας, υπογράμμισε: «Παρακαλώ ας κάνουμε αγώνα. Ας το πούμε παντού. Όλοι μας να διακηρύξουμε την αλήθεια, ώστε να σταματήσουν αυτές οι άθλιες καρναβαλικές εκδηλώσεις. Είναι φθορά μεγάλη. Θα οργισθεί ο Θεός. Που πάμε τελικά; Πήραμε πολύ τον κατήφορο…

Παρακαλώ βοηθήστε! Κάντε ο,τι μπορεί ο καθένας. Τουλάχιστον όπου γνωρίζει ο καθένας, όπου επηρεάζετε, ας μιλήσετε για την αλήθεια. Διαφυλάξτε τα παιδιά σας. Μην αφήνετε να επισκεφθούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις!».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

ΘΕΜΑ
26.09.2017 - 09:19
Προσπάθησε να είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος πριν την αναζήτηση εργασίας
26.09.2017 - 09:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25.09.2017 - 10:28
Το χαριτωμένο στις αναλύσεις «τύπου Βαρουφάκη» είναι το εσκεμμένο θόλωμα περιόδων και ευθυνών
MEDIA
19.09.2017 - 13:14
Όλα τα ξεκαρδιστικά ενσταντανέ των δημοσιογράφων που κρύβουν τα παρασκήνια