- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έσπασε τον ώμο σε υπάλληλο του ΟΑΕΔ που του ζήτησε δικαιολογητικά
Το χτύπημα ήταν τέτοιο, που ο υπάλληλος πιθανόν να χρειαστεί χειρουργείο
Ένας εξαγριωμένος πολίτης επιτέθηκε σε υπάλληλο του ΟΑΕΔ και του έσπασε τον ώμο, όταν ο υπάλληλος του ζήτησε να προσκομίσει τα αναγκαία δικαιολογητικά εγγραφής. Μάλιστα το χτύπημα ήταν τέτοιο, που ο υπάλληλος πιθανόν να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.
Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό καταγγέλλουν συνεχή περιστατικά βίας σε βάρος υπαλλήλων και καλούν τη Διοίκηση να παρέμβει.
Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει «άλλο ένα περιστατικό άσκησης βίας σε υπάλληλο του Οργανισμού».
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «…σημειώθηκε 25/9/2017 σε Υπηρεσία μας και συγκεκριμένα στο ΚΠΑ πλατείας Αττικής. Εξαγριωμένος πολίτης επιτέθηκε σε συνάδελφο επειδή του ζήτησε να προσκομίσει τα αναγκαία δικαιολογητικά εγγραφής, όπως ορίζουν οι εγκύκλιοι του Οργανισμού!
Ο συνάδελφος υπέστη κάταγμα στον ώμο με ενδεχόμενο υποβολής σε χειρουργική επέμβαση! Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σωρεία άλλων περιστατικών άσκησης λεκτικής και σωματικής βίας, ως αποτέλεσμα ενός αποδομημένου κοινωνικού ιστού, όπου οι δημόσιοι Υπάλληλοι θεωρούνται συλλήβδην ένοχοι, πολλές φορές δε, αντιμετωπίζονται από τους συναλλασσόμενους πολίτες ως νομοθέτες. Ειδικά στον Οργανισμό μας οι υπάλληλοι αισθάνονται απροστάτευτοι.
Καλούμε τη Διοίκηση να αντιμετωπίσει το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα. Η επόμενη περίοδος είναι μια περίοδος έντασης από πλευράς υποδοχής ανέργων και καθώς το προσωπικό είναι ελάχιστο οι εντάσεις θα είναι καθημερινές.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Συνάδελφο και καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό και κάθε άλλο περιστατικό άσκησης βίας».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4 θάνατοι σε μία εβδομάδα
Περίπου 45.000 στρέμματα έγιναν στάχτη από χθες στο Ρέθυμνο
«Έρχονται ακόμη δυσκολότερες συνθήκες»
Τη βαλίτσα, μέσα στην οποία βρισκόταν η γυναίκα, εντόπισε ένας άστεγος
Eξαιρετικά αντίξοες οι συνθήκες - Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών
Τα εναέρια μέσα δεν μπορούν μέχρι στιγμής να πετάξουν στην Κρήτη
Γιατί πραγματοποιήθηκε η διακοπή
Η νέα γραμμή θα συνδέεται με το υφιστάμενο δίκτυο
Οι άνεμοι φτάνουν τα 9 μποφόρ
Περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε - «Να μην το ζήσω ξανά»
Eκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο
«Δηλώνω την απογοήτευσή μου για την αντιμετώπισή μου ως κοινού εγκληματία»
Πάνω από 120 χιλιόμετρα την ώρα οι ριπές των ανέμων
Τα πρώτα βήματα του πρώην παίκτη του Survivor που δεν το βάζει κάτω
Εντολή απομάκρυνσης προς τον Δρυό - Στο «κόκκινο» ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο νησί
Το τρίτο απόσπασμα από το υπό ολοκλήρωση και υπό έκδοση δοκίμιό μου με αναφορά στο Άγιον Όρος και την Αθωνική Πολιτεία
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.