- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έσπασε τον ώμο σε υπάλληλο του ΟΑΕΔ που του ζήτησε δικαιολογητικά
Το χτύπημα ήταν τέτοιο, που ο υπάλληλος πιθανόν να χρειαστεί χειρουργείο
Ένας εξαγριωμένος πολίτης επιτέθηκε σε υπάλληλο του ΟΑΕΔ και του έσπασε τον ώμο, όταν ο υπάλληλος του ζήτησε να προσκομίσει τα αναγκαία δικαιολογητικά εγγραφής. Μάλιστα το χτύπημα ήταν τέτοιο, που ο υπάλληλος πιθανόν να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.
Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό καταγγέλλουν συνεχή περιστατικά βίας σε βάρος υπαλλήλων και καλούν τη Διοίκηση να παρέμβει.
Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει «άλλο ένα περιστατικό άσκησης βίας σε υπάλληλο του Οργανισμού».
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «…σημειώθηκε 25/9/2017 σε Υπηρεσία μας και συγκεκριμένα στο ΚΠΑ πλατείας Αττικής. Εξαγριωμένος πολίτης επιτέθηκε σε συνάδελφο επειδή του ζήτησε να προσκομίσει τα αναγκαία δικαιολογητικά εγγραφής, όπως ορίζουν οι εγκύκλιοι του Οργανισμού!
Ο συνάδελφος υπέστη κάταγμα στον ώμο με ενδεχόμενο υποβολής σε χειρουργική επέμβαση! Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σωρεία άλλων περιστατικών άσκησης λεκτικής και σωματικής βίας, ως αποτέλεσμα ενός αποδομημένου κοινωνικού ιστού, όπου οι δημόσιοι Υπάλληλοι θεωρούνται συλλήβδην ένοχοι, πολλές φορές δε, αντιμετωπίζονται από τους συναλλασσόμενους πολίτες ως νομοθέτες. Ειδικά στον Οργανισμό μας οι υπάλληλοι αισθάνονται απροστάτευτοι.
Καλούμε τη Διοίκηση να αντιμετωπίσει το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα. Η επόμενη περίοδος είναι μια περίοδος έντασης από πλευράς υποδοχής ανέργων και καθώς το προσωπικό είναι ελάχιστο οι εντάσεις θα είναι καθημερινές.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Συνάδελφο και καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό και κάθε άλλο περιστατικό άσκησης βίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.