Εικαστικα

Όταν το βουνό ξέρει από πάρτι

Μουσικός μαραθώνιος με το ΖIRIA Music Festival στα Τρίκαλα Κορινθίας

133779-304819.JPG
Άντρια Καλαϊτσίδου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135812-310087.jpg

Το καλύτερο φινάλε για τις καλοκαιρινές διακοπές μυρίζει βουνό και έχει σίγουρα μουσικό backround. Το πιο high -κυριολεκτικά- open party του Αυγούστου είναι το ZIRIA Music Festival 2016 που γίνεται στο οροπέδιο της Ζηρείας.

image

Ανηφορίζοντας μια πανέμορφη διαδρομή από το Ξυλόκαστρο προς τα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας κι ακόμα πιο πάνω, στο θεϊκό οροπέδιο της Ζήρειας, στα 1.550μ. υψόμετρο, έχεις την ευκαιρία για μια μαραθώνια nonstop μουσική γιορτή με τρεις σκηνές, open, in και after.Το πάρτι ξεκινά νωρίς το μεσημέρι και διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φανταστικές μπάντες, μουσικούς παραγωγούς και μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες.

image

Το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας θα φιλοξενήσει το συμμετοχικό και ελεύθερο, πλούσιο ροκ πάρτι, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει κατασκήνωση και μοναδικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, γίογκα και taichi.

Την ημέρα μπορείς να περάσεις ευχάριστα και εκτός φεστιβάλ, αφού η περιοχή προσφέρεται για υπέροχες βόλτες στις πανέμορφες γύρω περιοχές, φαγητό στα Τρίκαλα ή μπάνιο στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο και στη λίμνη Δόξα.

image

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας, ξενοδόχων και εστιατόρων των Τρικάλων, πολλών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, φίλων και εθελοντών του φεστιβάλ. Οι μπάντες και οι μουσικοί συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Μουσικό Πρόγραμμα

  • Πέμπτη 25 Αυγούστου - έναρξη 20:00

Valina&Nefelitrio, SimosKokavesis&Co., DJsets: PanosD, ASandro, DiCappa

  • Παρασκευή 26 Αυγούστου - έναρξη 14:00

Valerie'sBones, DrunkJackals, Αντώνης Αγγελίδης, Breathaftercoma,

TheMongrelettes, DUSK, Echotrain, CyannaMercury, Bazooka, Monovine

Afterparty: BeretDuo, Marsha, NikolasGale

  • Σάββατο 27 Αυγούστου - έναρξη 14:00

SonsofZevedeus, Limpinexpress, TheJumpin' Bones, Dogbeat,

Χατζηφραγκέτα, Vinylsuicide, Putavolcano, VodkaJuniors, BalkanRiddims

Afterparty: AlexLivieratos, MisterKentro, KillEmil

image

Εναλλακτικές δραστηριότητες

Κατάβαση στο σπήλαιο του Ερμή, οργανωμένη από πολυμελή ομάδα του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠΕΛΕΟ - www.speleo.gr)

Πεζοπορία στο υπέροχο δάσος στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, με οδηγό, που οργανώνει ο σύλλογος για την προστασία του δάσους «Κυλλήνιος Άδωνις»

Μοναδική περιβαλλοντική ενημέρωση από τον Σπύρο Αποστολόπουλο, ερευνητή της χλωρίδας της Ζήρειας

Taichi: Ανοιχτό ελεύθερο βιωματικό σεμινάριο από το Σχολείο WDP - Kunffu Λουτρακίου (Αθλητικός Σύλλογος Κινέζικων Μαχητικών Τεχνών Λουτρακίου) και την Ομάδα WDP – Kungfu Ξυλοκάστρου

Γιόγκα μαζί με βασικές αρχές συγκέντρωσης και διαλογισμού

Tips

Μην ξεχάσετε να πάρετε ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια και καλό μπουφάν. Μάλιστα, εάν διανυκτερεύσετε στο βουνό (προτείνεται!) υπνόσακος και σκηνή.


Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ ή στο Facebook  pagegroupevent

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ