Πολιτικη & Οικονομια

Οι εφτά ευεργετικές δράσεις του αειστοδιαλογισμού

Η στήλη που ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση

vasilis-stamatiou.jpg
Βασίλης Σταματίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131497-298820.jpg

Ban Ki Moon του είπανε, Bank και κάτι άλλα κατάλαβε αυτός, σου λέει ας πάρω μαζί το βιβλιάριο και την ταυτότητα.


Ακολουθώντας το νέο διπλωματικό πρωτόκολλο του Μαξίμου, μετά την τελετουργική παράδοση του προσφυγικού σωσιβίου, άγημα καταδρομέων του Σύριζα πραγματοποίησε επίδειξη ενώπιον του Μπαν Κι Μουν και με μία φαντασμαγορική αντικαπιταλιστική ενέργεια του έκαψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, ενώ ο επίσημος καλεσμένος τη γλίτωσε με μερικές ψιλές και φυγαδεύτηκε όπως-όπως υπό τα χειροκροτήματα των υπόλοιπων συνδαιτημόνων.


Είδαμε πολλά αυτή την εβδομάδα, είδαμε και τον Πάκη στα γόνατα μπροστά στη θαυματουργό εικόνα της Παναγιάς της Διορίστρας.


Εν συνεχεία, ο αρχιεπίσκοπος του απένειμε τον χρυσούν μινώσταυρον της δίκαιης ανάπτυξης.


Αυτά βλέπω και συγχύζομαι. Αλλά όταν τα παίρνω στο κρανίο, ηρεμώ αμέσως με λίγο αειστοδιαλογισμό.


Άσχετο: αυτή τη στιγμή απέναντί μου κάθεται μια κυρία με τόσο μεγάλα γυαλιά που ενστικτωδώς ψάχνω να βρω το τηλεκοντρόλ.


Που λέτε, ο φίλος μου ο Βρασίδας είναι τρομερός έμπορος. Είναι ικανός να πουλήσει πάγο στους Εσκιμώους, άμμο στους Βεδουίνους και μαλακία στους Έλληνες.


Έχω στο φέισμπουκ και ένα άλλο φίλο τραγουδιστή, που μου κάνει κάθε τόσο τραλαλάικ.


Όταν ήμουν στο Άγιο Όρος έτρωγα, θυμάμαι, πολλά αβατόμουρα.


Και δεν θα ξεχάσω πως παντού γύρω μοσχομύριζε το τραγιόκλημα.


Ως προς τα άλλα φυτά της ελληνικής πανίδας: Σύμφωνα με νεότερες έρευνες, η πικροδάφνη είναι μία κανονική δάφνη που ακούει έντεχνο.


Τώρα ήθελα να γράψω και κάτι πολύ βαθύ και υπαρξιακό και τρομερά προσωπικό και που συγχρόνως να αφορά όλους, μα δυστυχώς ο ψυχαναλυτής μου έχει αγοράσει τα δικαιώματα για 99 χρόνια. Υπομονή, λοιπόν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ