Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.06.2022

Ταύρε, αξιοποίησε κατάλληλα την Τετάρτη σου αντί να «κυνηγάς» μετά αυτά που πρέπει να γίνουν.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.06.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αν και στο ξεκίνημα της ημέρας μπορεί να αισθάνεσαι κάπως αποδιοργανωμένος ή κουρασμένος σωματικά, στη συνέχεια βρίσκεις «ρυθμό», περνώντας αποτελεσματικά από την θεωρία στην πράξη.

Ταύρος
Από τις μέρες που «τσουλάνε» σχετικά καλύτερα η Τετάρτη, συνεπώς αξιοποίησε την κατάλληλα για να κάνεις με μεγαλύτερη ευκολία τις δουλειές σου, αντί να «κυνηγάς» μετά αυτά που πρέπει να γίνουν.

Δίδυμοι
Δεν γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Και το γνωρίζεις μεν, αλλά δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς δε. Καλό θα ήταν σ’ αυτό το «πλαίσιο» να γίνεις λίγο πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Το πρωί της Τετάρτης μπορεί να βγάλει μια σύγχυση στην «ροή» της καθημερινότητας σχετικά με ωράρια, μετακινήσεις κ.λπ, η συνέχεια όμως προβλέπεται πιο «ματζέβελη», οπότε μη βιάζεσαι.

Λέων
Το να βάζεις αδιαπέραστα «φίλτρα» μέσα σε μια προσωπική σχέση, σε μια ασυνείδητη προσπάθεια να «τιμωρήσεις» τον άλλο για τον χ, ψ λόγο, εσένα πρωτίστως κουράζει. Μήπως enough πια;

Παρθένος
Ει, ψιτ, εσύ που μυρίζεσαι το ψέμα από χιλιόμετρα και είσαι φοβερός και τρομερός «judge of character», ναι, πρόσεχε όμως λιγάκι, γιατί «το έξυπνο πουλί απ’ τη μύτη πιάνεται»...

Ζυγός
Το πρωί έχει ίσως μια κάποια «δυσκαμψία» από άποψη όρεξης και συγκέντρωσης στα «πρέπει», μετά όμως το πας όλο και καλύτερα, αν και μάλλον δεν γουστάρεις και πολύ «πάρλα».

Σκορπιός
Δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ξεκινήσεις τη μέρα με «γκρίνια» για μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, φτιάχνοντας «κλίμα» για το μετά, ιδιαίτερα καθώς αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί πιο «ανώδυνα».

Τοξότης
Η προσαρμοστικότητα θα σου φανεί χρήσιμη today, αλλά μην «μπερδεύεσαι» προσπαθώντας να συνδυάσεις τα ασυνδύαστα. Όπως ας πούμε να τους έχεις όλους χαρούμενους και στα προσωπικά και στη δουλειά.

Αιγόκερως
Τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθεις μια αδυναμία συγκέντρωσης ή ότι κάτι «σου τι σπάει» just because, όμως μετά ισορροπείς αρκετά, όντας και παραγωγικός και δημιουργικός. Άτσα.

Υδροχόος
Καλύτερα να αποφύγεις οικονομικές κινήσεις και συζητήσεις τις πρωινές ώρες, καθώς και βόλτες στα μαγαζιά, γιατί η κρίση σου θα είναι «θολή», έχοντας παράλληλα τάση για σπατάλες.

Ιχθύες
Είσαι ίσως λίγο σε «αφασία» στο ξεκίνημα της ημέρας και καλό επίσης θα ήταν να μην παίρνεις τοις μετρητοίς όσα ακούς. Στη συνέχεια ωστόσο καταφέρνεις να βγάλεις «το κάτι έξτρα» από πλευράς διάθεσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ