1821 Digital Gallery
Άνθρωπος που φορά χάρτινη κούτα στο κεφάλι του
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Κυριακής 02.01.2022

Υδροχόε, προσωπικό απολογισμό και «κατάστρωση» σχεδίου για τη νέα χρονιά σε καλεί να κάνεις η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
Τα Ζώδια της Κυριακής 02.01.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά στο να θέσεις νέους στόχους στα επαγγελματικά, αφού θέλεις το καλύτερο για την καριέρα σου στη νέα χρονιά, εστιάζοντας στις προοπτικές εξελίξης σου. Αν είναι γεννημένος στις αρχές του 2ου δεκαημέρου μπορεί να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη, όπως μια προαγωγή, μια αύξηση, μια μεταγραφή κ.λπ.

Ταύρος
Drive για καινούργια ξεκινήματα στα επαγγελματικά και στις σπουδές, αλλά και όνειρα για κάποιο ταξίδι σου δίνει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, αφού δεν γουστάρεις άλλη μονοτονία. Αν ασχολείσαι με τους τομείς του εμπορίου, της διαφήμισης, των ΜΜΕ και της εκπαίδευσης έχεις περισσότερη εύνοια, βιάσου όμως, γιατί ο Ερμής που περνά στον Υδροχόο today, θα γυρίσει ανάδρομος από 15/1.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με τους οικονομικούς σου στόχους, βγάζοντας όμως και μια ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση και ερωτικοσεξουαλική έκφραση. Έχεις βαρεθεί να ανέχεσαι και να κρύβεις τα προβλήματα «κάτω απ’ το χαλάκι», οπότε αν δεν σου βγαίνει πια (κυρίως αν ανήκεις στις αρχές του 2ου) μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη απέναντι σου στον Αιγόκερω αξιολογεί τα αντικειμενικά «αποτελέσματα» που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα σε σχέσεις και συνεργασίες και σε παρακινεί να ξεκαθαρίσεις «με ποιούς θα πας και ποιούς θ’ αφήσεις» Αν είσαι ok, έπεται συνέχεια, αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να βρεθεί κάτι που «σου κάνει κλίκ» μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, αν όμως έχει παραγίνει το κακό, «πάμε γι’ αλλά», με το δεξί για τη νέα χρονιά (επηρεάζεται κυρίως το 2ο δεκαήμερο)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.05.2022
Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.05.2022

Λέων
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σε καλεί να βάλεις την υγεία σου σε προτεραιότητα. Να δεις τις ρουτίνες φροντίδας του εαυτού σου, αξιολογώντας αν σε βοηθούν ουσιαστικά στη διατήρηση μιας φυσικής κατάστασης που σου επιτρέπει να είσαι δυνατός και δημιουργικός στην καθημερινότητά σου, προχωρώντας στις απαραίτητες αλλαγές. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και στη δουλειά, για τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Παρθένος
Τι θέλεις από τον έρωτα μέσα στο 2022; Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να «απαντήσεις» με ωριμότητα, στέλνοντας βοήθειες για νέες γνωριμίες μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, διεξόδους εγγύτητας με τον σύντροφο σου αν είσαι σχέση, αλλά και μια εύνοια για την απόκτηση ενός παιδιού.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βγάζει μια ανάγκη για χαλαρές και cozy στιγμές στο ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού σου, πλαισιωμένες από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, βοηθώντας σε «μονοιάσματα» μέρες που’ ναι, αλλά και σε σχέδια για αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή στο ψάξιμο για μια καινούργια κατοικία, αν έχεις υπόψιν σου μια μετακόμιση.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 17.05.2022
Τα Ζώδια της Τρίτης 17.05.2022

Σκορπιός
Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής, θέλοντας να επικοινωνήσεις, να δεις φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες, έχοντας όμως και βοήθεια σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και επαφές, που μπορούν να οδηγήσουν και σε καινούργιες συμφωνίες μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Τοξότης
Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022, στον Αιγόκερω, σε καλεί να βάλεις πρόγραμμα και ρεαλιστικούς στόχους στα οικονομικά σου, για να φέρεις μεγαλύτερη ευημερία στη ζωή σου this year. Η αυτοπεποίθηση και η πίστη στην ικανότητα σου να παράξεις χρήμα δεν αρκεί από μόνη της, αφού χρειάζεται σωστή διαχείρηση των πόρων σου και προσεκτικά οργανωμένα βήματα, ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημα σου.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, πάνω στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σου δίνει την ώθηση να πιστέψεις στον εαυτό σου και να προβάλεις την προσωπικότητα σου προς τα έξω, ανοίγοντας μια καινούργια σελίδα ζωής. Τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις στην προσωπική σου ζωή this year; Πώς αξιολογείς τα άτομα που έχεις γύρω σου; λειτουργούν υποστηρικτικά ή σε κρατούν πίσω; Δώσε με ωριμότητα τις απαντήσεις σου και προχωρά με αυτό που σου λέει η ψυχή σου.

Υδροχόος
Προσωπικό απολογισμό και «κατάστρωση» σχεδίου για τη νέα χρονιά σε καλεί να κάνεις η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, λειτουργώντας με έναν πιο αφανή και under the radar τρόπο, αφού η μοναχικότητα σε βοηθά να τα πεις λιγάκι με το «μέσα» σου, αποβάλλοντας περιττά συναισθηματικά μπαγκάζια, που σε ταλαιπωρούν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου βελτιώνει το μπλα-μπλα, αλλά πρέπει να αξιοποιήσεις το επόμενο δεκαπενθήμερο, γιατί μετά θα γυρίσει ανάδρομος (15/1).

Ιχθύες
Μάλλον δεν έχεις κάτσει να γράψεις τα New Year’s resolutions σου, αλλά με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αξίζει τον κόπο να το κάνεις, αφού σου δίνει βοήθειες για να προχωρήσεις στην υλοποίηση επαγγελματικών στοχών μεσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, με τη συμβολή των κατάλληλων ατόμων, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ σε βάζει στη διαδικασία να «ξεδιαλύνεις» φιλίες που σε σαμποτάρουν.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5