Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.12.2021

Ταύρε, είναι μεγάλο σφάλμα η σύγκριση με τις «ζωές των άλλων»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η τετράγωνη λογική δεν λειτουργεί όταν μιλάμε για ζητήματα καρδιάς. Όσο κι αν προσπαθείς να μειώσεις τον συναισθηματικό «αντίκτυπο», it’s still there somehow.

Ταύρος
Σφάλμα μεγάλο η σύγκριση με τις «ζωές των άλλων». Πολύ περισσότερο όταν δεν ξέρεις τα inside shit και παραμυθιάζεται με το facade.

Δίδυμοι
Το πολύ «γρι-γρι» το βαριούνται όλοι και 'συ μαζί, οπότε άσε τα παραπονάκια και πιάσε διαφορετική, πιο Διδυμήσια «συχνότητα».

Καρκίνος
Το κατά πόσο σε ικανοποιεί η προσωπική σου ζωή, είναι ένα θέμα που δεν απαντιέται «στο πόδι». Δες όμως κι αν έχεις τις «αντοχές» να το αναλύσεις βαθύτερα.

Λέων
Το να αδικήσεις ή να μην κρίνεις κάποιον σωστά, θέλει «κότσια» για να το παραδεχτείς στον εαυτό σου. Αν τώρα αλλάξεις και στάση, έχεις περάσει μεγάλη «πίστα». 

Παρθένος
Η Πέμπτη θέλει καλοπέραση και καινούργια ερεθίσματα με τον σύντροφό σου. Άσε τις συμβάσεις και κάνε τις «υπερβάσεις»!

Ζυγός
Τα οικονομικά θέλουν λίγο «μάζεμα» από’ δω και κάτω, για να μην στριμωχτείς «επικίνδυνα» στο τέλος της χρονιάς. Told ya.

Σκορπιός
Επειδή το άθροισμα των συνηθειών μας μας κάνει αυτό που είμαστε στην ουσία, κοίτα λίγο τις ρουτίνες σου, για να καταλάβεις που «θαμπώνει» το είδωλο.

Τοξότης
Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται as usual, αλλά για να «ξεκουραστείς» λιγάκι, έχε στο νου σου ότι τέτοια μέρα next week, είναι Προπαραμονή Χριστουγέννων!

Αιγόκερως
Δεν είναι κι άσχημη η Πέμπτη, δίνει περιθώρια και για δημιουργικότητα στη δουλειά και για στιγμές απόλαυσης. Δώσε «βάση» και μην χαλάς άσκοπα την διάθεση σου.

Υδροχόος
Το χουχούλιασμα στο κρεβάτι είναι μεγάλο θέμα σήμερα, αφού το σπίτι «σε τραβάει» περισσότερο για κάποιο λόγο. Ίσως είναι κι ο καιρός, ίσως το ότι πρέπει να φτιάξεις Christmas cookies και δεν βρίσκεις χρόνο...

Ιχθύες
Όχι, δεν σε παίρνει να «κλειστείς» μέσα σήμερα, χρειάζεσαι κίνηση και έξοδο με φίλους, ακόμα και για να πείτε τα ίδια με χτες. Η παρεούλα μετράει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ