Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 6-12 Δεκεμβρίου 2021

Τοξότη, η κρίση σου θολώνει επικίνδυνα και το μυαλό σου αδυνατεί να επεξεργαστεί με τη γνωστή του ταχύτητα τις πληροφορίες

zarastro.jpg
Zarastro
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toksotis.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 6-12 Δεκεμβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα (6/12) να δίνει αποφασιστικότητα και υψηλά επίπεδα υπομονής για να ασχοληθείς με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που χρήζουν οργάνωσης και τακτοποίησης, όπως φορολογικά, κληρονομικά κ.λπ. με την διαίσθηση σου να βοηθά τις αποφάσεις. Και καλά θα κάνεις να μην τις αφήσεις για την Τρίτη, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, διαμορφώνει ένα τελείως διαφορετικό τοπίο, όπου η σύγχυση και η αναποφασιστικότητα οδηγούν σε μπερδέματα. Θα είσαι αρκετά αφηρημένος, με το μυαλό να «φεύγει» και να αδυνατεί να συγκεντρωθεί στα πρακτικά. Εμπορικές συμφωνίες και υπογραφές παίρνουν επίσης άκυρο, όπως και τυχόν δεσμεύσεις. Είναι γενικά μια μέρα που θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με όσα ακούς (και στα media αφού παίζουν fake news) και με όσα σου «τάζουν», καθώς η αλήθεια με το ψέμα μπλέκονται επικίνδυνα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) βγάζει μια σχεδόν εμμονική ανάγκη για εξέλιξη στα επαγγελματικά, είναι όμως προτιμότερο να απέχεις από παιχνίδια εξουσίας που μπορούν να «κηλιδώσουν» το προφίλ σου, έχοντας τα μάτια σου ανοιχτά για χτυπήματα κάτω από το τραπέζι από ορισμένους συνεργάτες (3ο δεκαήμερο).


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο στην αρχή της εβδομάδας, με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα (6/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, να σε βοηθά να εντυπωσιάσεις τόσο στις επαγγελματικές σου επαφές, επιδεικνύοντας πυγμή και αποφασιστικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε καινούργιες πρωτοβουλίες συνεργασίας, όσο και στις προσωπικές προσεγγίσεις με τον σύντροφό σου ή ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, διορθώνοντας κακώς κείμενα στη σχέση σου, αλλά και φλερτάροντας πιο «εστιασμένα». Την Τρίτη ωστόσο με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα τα πράγματα περιπλέκονται στα ερωτικά και τα οικονομικά, αφού είσαι επιρρεπής σε εξαπατήσεις on both sides. Δεν είναι καλή μέρα για οικονομικές κινήσεις, διαπραγματεύσεις συμφωνιών, διακανονισμούς με τράπεζες, εφορίες, συζητήσεις για κληρονομικά κ.λπ., ενώ πρέπει να αποφύγεις και τις εξιδανικεύσεις σχετικά με πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά και σου υπόσχονται... «τον ουρανό με τ’ άστρα», για να μην απογοητευτείς στην πορεία. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) βγάζει μια έντονη ανάγκη αλλαγής παραστάσεων και ενασχόλησης με κάτι που σε παθιάζει και σε συγκινεί, προσφέροντάς σου πνευματική πρόκληση, που μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές κατεύθυνσης σε θέματα σπουδών και μελλοντικών επαγγελματικών σχεδίων.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Απατηλές προσδοκίες και σύγχυση φέρνουν τα τετράγωνα του Ποσειδώνα με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ξεκίνημα (7/12) και στο τέλος της εβδομάδας (12/12) αντίστοιχα, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Υπάρχει μια θολούρα στην ατμόσφαιρα που δεν σου επιτρέπει να «διαβάσεις» σωστά τους άλλους, συνεργάτες, πελάτες, ανωτέρους, σύντροφο, φίλους, αποπροσανατολίζοντας το μυαλό και την εσωτερική σου «πυξίδα», καθιστώντας πιο δύσκολο το να εκφράσεις άμεσα και κατανοητά αυτό που θέλεις στο περιβάλλον σου. Ως εκ τούτο στέλνεις λάθος μηνύματα, πράγμα που δεν βοηθά σε επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες και σίγουρα πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους δέσμευση ή σοβαρή απόφαση, αφήνοντάς τες για αργότερα, όταν τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) απελευθερώνει «τόνους» σεξουαλικής ενέργειας, βγάζοντας πάθος και ένταση με τον σύντροφό σου, αλλά ταυτόχρονα και τη «σκοτεινή πλευρά» του έρωτα, όπως τάση για ζήλειες, κτητικότητες, εμμονές. Παράνομες ή μυστικές καταστάσεις σε ιντριγκάρουν τώρα περισσότερο, ενώ στα οικονομικά μπορεί να αποκαλυφθούν γεγονότα που αλλάζουν τα δεδομένα αναφορικά με κληρονομικά, περιουσιακά, φορολογικά κ.λπ. (3ο δεκαήμερο).


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Αρχίζεις την εβδομάδα με όρεξη να εκδηλώσεις τις επιθυμίες στην προσωπική σου ζωή, με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα (6/12) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, να προσφέρεται για φλερτ, πρώτα ραντεβού και εξόδους με τον σύντροφό σου για να αναθερμάνετε το κλίμα στη σχέση σας. Η Τρίτη είναι «μέρα-παγίδα» καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα βγάζει κλίμα σύγχυσης στη δουλειά και στην καθημερινότητα, με την αφηρημάδα να δυσκολεύει τη συγκέντρωση σε οτιδήποτε απαιτεί λεπτομέρεια και ανάλυση, με τα λάθη να καραδοκούν. Θα υπάρχει νευρικότητα και μια νοητική κόπωση που δεν σου επιτρέπει να εξάγεις σωστά συμπέρασμα, οπότε σοβαρές αποφάσεις και δεσμεύσεις παίρνουν αναβολή, ενώ και σωματικά πρέπει να αποφύγεις να πιέσεις τον εαυτό σου πάνω από τις δυνάμεις του. Έντονες καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα απέναντί σου στον Αιγόκερω (11/12), ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, που μπορεί να οδηγήσουν σε βαθιές συνειδητοποιήσεις, ακόμα και στο να απεμπλακείς από άτομα που σε καταπιέζουν και προσπαθούν να σου επιβάλουν τους δικούς τους όρους. Σκηνικά ζήλειας, κτητικότητας ή ακόμη και βίας είναι πιθανά, ενώ οι αδέσμευτοι έλκονται από «σκοτεινές φυσιογνωμίες».


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Στην αρχή της εβδομάδας τα οικογενειακά και ζητήματα σπιτιού, αγοραπωλησιών, μεταβιβάσεων κ.λπ. σε απασχολούν αρκετά, με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα (6/12) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο να φέρνει ενδεχομένως και κάποιες λύσεις. Η Τρίτη θέλει προσοχή τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά θέματα, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα αλλοιώνει την κρίση σου, κάνοντάς σε ευκολόπιστο και επιρρεπή στο να πιαστείς...«κορόιδο» από επιτήδειους που σου τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Επιχειρηματικές κινήσεις, φορολογικές ενάρξεις, διακανονισμοί κ.λπ. παίρνουν άκυρο, ενώ θα πρέπει να μετριάσεις τη φαντασία και να βάλεις τη λογική να δουλέψει σε νέες γνωριμίες, γλιτώνοντας την παγίδα της εξιδανίκευσης του άλλου με το «καλημέρα». Στη σχέση με το ταίρι σου μπορεί να «ταλαιπωρηθείς» από δεύτερες σκέψεις ή να λάβεις συγκεχυμένα μηνύματα από την άλλη πλευρά. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) μιλά για κινήσεις under the radar στη δουλειά, τόσο από σένα, όσο και από συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια γεγονότα που ανατρέπουν τα δεδομένα, οδηγώντας ακόμα και σε αλλαγές κατεύθυνσης, πόστου ή αρμοδιοτήτων (3ο δεκαήμερο). Εξαιρετική επιρροή αν θέλεις να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή απώλειας κιλών.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στην αρχή της εβδομάδας (6/12) δίνει δυναμισμό και πειθώ που μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα σε επαγγελματικές επαφές και σε ερωτικές προσεγγίσεις, αποτελώντας καλή συνθήκη για να βγεις πρώτο ραντεβού ή να κανονίσεις κάτι για δύο με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Προσοχή χρειάζεται η Τρίτη και η Κυριακή, καθώς τα τετράγωνα του Ποσειδώνα με Ερμή και Ήλιο, αντίστοιχα, μπορούν να βγάλουν παρεξηγήσεις με την οικογένεια ή άτομα με τα οποία συγκατοικείς. Υπάρχει κλίμα ασυνεννοησίας που οδηγεί σε πληγωμένα συναισθήματα, μιας και από την πλευρά σου δεν μπορείς να εκφράσεις με σαφήνεια τη θέση σου, ενώ και η άλλη πλευρά ψεύδεται εντέχνως, προσπαθώντας να σου ρίξει «στάχτη στα μάτια». Σωματικά θα νιώθεις μεγαλύτερη ατονία, ενώ ζητήματα ακινήτων, όπως αγοραπωλησίες, μεταβιβάσεις κ.λπ. παίρνουν αναβολή. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) κορυφώνει το ερωτικό πάθος, βγάζοντας σεξουαλική έξαψη και απόλυτα συναισθήματα με τον σύντροφό σου, ξυπνώντας όμως και κατώτερα ένστικτα, όπως ζήλειες, κτητικότητες, φόβο απόρριψης και ζητήματα επιβολής. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καρμικές συναντήσεις (3ο δεκαήμερο).


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Οικονομικά ζητήματα που αφορούν και ακίνητα, όπως γονικές παροχές, αγοραπωλησίες κ.λπ. ευνοούνται αρκετά με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα τη Δευτέρα, κυρίως για όσους έχουν γενέθλια στο 3ο δεκαήμερο. Η Τρίτη πάλι με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δυσκολεύει την επικοινωνία στη δουλειά και στην καθημερινότητα, κάνοντας και τα πιο απλά να φαίνονται «μπαστούνια» με το μυαλό να μοιάζει «φτερό στον άνεμο». Θα σου είναι πιο εύκολο να ξεχάσεις λεπτομέρειες σε meetings, να μη βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσεις αυτά που θες, οπότε σημαντικά ραντεβού, κλεισίματα συμφωνιών, υπογραφές και δεσμευτικές αποφάσεις καλύτερα να περιμένουν. Προσοχή χρειάζεται και στο τιμόνι, ενώ έχε το νου σου και σε ψεματάκια, καθώς παίζει πολύ παραπληροφόρηση. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) δημιουργεί έντονο κλίμα στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας, με την κάθε πλευρά να προσπαθεί να εκτονώσει τα «δικά της θέματα» στην άλλη. Πιθανόν όλη αυτή η κατάσταση να πυροδοτείται και από απωθημένα που ήταν θαμμένα για καιρό και τώρα έρχονται πάλι στην επιφάνεια, φέρνοντας εξελίξεις που σχετίζονται και με τα κληρονομικά, ενώ κάποιοι θα πάρουν αποφάσεις για μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση (3ο δεκαήμερο).


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με το εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στην αρχή της βδομάδας (6/12), επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, δείχνεις ισχυρή επιθυμία για δράση και επίτευξη των στόχων σου και μπορείς να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις σχετικά με διαπραγματεύσεις και εμπορικές συμφωνίες, αλλά και στο πεδίο του φλερτ, εκφράζοντας τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο την Τρίτη αυτό το σκηνικό «ανατρέπεται» καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει ευκολόπιστο, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι από μεγάλες προσδοκίες αναφορικά με νέες γνωριμίες, καταλήγοντας στο τέλος εξαπατημένος. Επειδή λοιπόν θα σου είναι δύσκολο να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, πέφτοντας στην παγίδα της εξιδανίκευσης, καλύτερα να είσαι προσεκτικός στα ερωτικά, όπως επίσης και στα οικονομικά, αποφεύγοντας συζητήσεις, διακανονισμούς, δεσμεύσεις, υπογραφές συμβολαίων κ.λπ. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) αν «χρησιμοποιηθεί» σωστά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου, μέσα από κουβέντες που φτάνουν στο ουσία του προβλήματος, ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να φανατιστείς με τις δικές σου απόψεις, χάνοντας την ευκαιρία «ταύτισης» και με την άλλη πλευρά (3ο δεκαήμερο).


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Οκτωβρίου)
Με τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα την Τρίτη και την Κυριακή αντίστοιχα, η κρίση σου θολώνει επικίνδυνα και το μυαλό σου αδυνατεί να επεξεργαστεί με τη γνωστή του ταχύτητα τις πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στο σπίτι και στην οικογένεια, πιθανώς και λόγω της δικής σου λανθασμένης οπτικής που μπλέκει τα θέλω σου με τις ανάγκες των άλλων, ενώ η άλλη πλευρά μπορεί να καταφύγει εύκολα στο ψέμα και στην πρόκληση ενόχων προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Συζητήσεις και κινήσεις για μετακομίσεις, συγκατοίκηση, θέματα αγοραπωλησιών, γονικών παροχών, κληρονομικών κ.λπ. παίρνουν άκυρο, ενώ επειδή και ενεργειακά θα νιώθεις αρκετά άτονος και «άδειος» καλύτερα να βοηθήσεις τον οργανισμό σου μέσω της ξεκούρασης και συναισθηματικής ηρεμίας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) βγάζει κτητικότητα μέσα στη σχέση σου και ανατρέπει δεδομένα που σχετίζονται με τις ασφάλειές σου, υλικές και συναισθηματικές. Η εμμονή με το χρήμα λειτουργεί «ασφυκτικά» για τον ψυχισμό σου, ιδιαίτερα αν υπάρξει κάποια «απώλεια», οπότε και πρέπει να επανεξετάσεις το θέμα της σωστής διαχείρισης.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με υψηλή φιλοδοξία ξεκινά η βδομάδα, καθώς το εξάγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου τη Δευτέρα φέρνει θέληση, επιμονή και υπομονή προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου στα επαγγελματικά, μέσα από επαφές και συζητήσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Και αξίζει να το προσπαθήσεις ακόμα κι αν πιεστείς παραπάνω, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την Τρίτη «μπουρδουκλώνει» την επικοινωνία. Η συνεννόηση «κολλάει» τόσο από τη δική σου πλευρά, με την αναποφασιστικότητα να κάνει την εμφάνισή της, αφού τώρα επηρεάζεσαι και αλλάζεις γνώμη ευκολότερα, με τη συγκέντρωσή σου επίσης να μην είναι ιδανική, όσο και από την άλλη πλευρά που μπορεί να καταφύγει σε ψέματα και ασάφειες, ενώ μπορεί να βγει και κάποιο παρασκήνιο στη δουλειά. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιό σου το Σάββατο (θα επαναληφθεί και ανήμερα Χριστούγεννα σε ανάδρομη όμως πορεία) βγάζει έντονα συναισθήματα μέσα στις σχέσεις, που «κατακλύζουν» με την ορμητικότητά τους, κάνοντας δύσκολο να διατηρηθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες. Η σεξουαλικότητα είναι τονισμένη, υπάρχει όμως μια δόση καταναγκασμού στο όλο mix που οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές επιβολής και ελέγχου προς τον σύντροφό σου και τούμπαλιν (3ο δεκαήμερο).


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Στην αρχή της εβδομάδας βάζεις ψηλά τον πήχη στα επαγγελματικά, ξεκινώντας να φέρεις εις πέρας τους στόχους σου με φιλοδοξία και αποφασιστικότητα, με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα (6/12) να βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Καλύτερα λοιπόν να ξεμπερδεύεις με όλα τα δύσκολα και απαιτητικά τη Δευτέρα, ακόμα κι αν δεν έχεις την «τρελή» όρεξη, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την Τρίτη θολώνει το τοπίο, κάνοντας δύσκολη την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων μέσα σε ομάδες ανθρώπων που συμμετέχεις στη δουλειά, με συνεργάτες, πελάτες κ.λπ., ενώ και οι πληροφορίες που έρχονται δεν είναι απαραίτητα ορθές, οπότε χρειάζεται να διπλοτσεκάρεις τις πηγές σου και να κρατήσεις επιφυλακτική στάση απέναντι σε υποσχέσεις που φαίνονται too good to be true. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) μέσα στον 12 οίκο σου σε βάζει σε μια διαδικασία συναισθηματικής αναμόχλευσης που σε φέρνει αντιμέτωπο με ανασφάλειες και φοβίες που είχες απωθήσει βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου, σε μια προσπάθεια να έρθουν τώρα στη συνειδητή σου αντίληψη και να «τακτοποιηθούν» οριστικά. Αυτό σίγουρα δεν είναι ευκολάκι, μπορεί όμως να βάλει τέλος σε έναν ψυχοφθόρο φαύλο κύκλο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Μια βδομάδα που χαρακτηρίζεται από κλίμα σύγχυσης εξαιτίας των τετραγώνων που δημιουργεί την Τρίτη και την Κυριακή ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου με τον Ερμή και τον Ήλιο αντίστοιχα, «μουδιάζοντας» σκέψη και αντανακλαστικά, είναι αυτή που ξεκινά. Η Δευτέρα πάντως είναι πιο fitting για να τακτοποιήσεις σημαντικές δουλειές, να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, να κάνεις απαραίτητα ραντεβού, να ζητήσεις βοήθειες κ.λπ. Το θέμα με τον Ποσειδώνα είναι ότι δημιουργεί εύκολα παρανοήσεις στις επικοινωνίες, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, βγάζοντας πιθανότατα και μια αίσθηση απογοήτευσης ή «χασίματος» όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Το συνήθως αλάνθαστο ένστικτό σου δεν λειτουργεί σωστά και μπορεί να παρασυρθείς από προτάσεις και παραινέσεις άλλων για να αναλάβεις δεσμεύσεις που δεν είναι προς όφελός σου. Ανάβαλε λοιπόν σημαντικές αποφάσεις, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα (11/12) φέρνει αλλαγές στο πεδίο των φιλικών και προσωπικών σου σχέσεων, οδηγώντας ενδεχομένως και σε ξεκαθαρίσματα που ανοίγουν χώρο για να καλωσορίσεις νέα άτομα στη ζωή σου. Μια προδοσία από έναν δικό σου άνθρωπο δεν μπορεί να αποκλειστεί (3ο δεκαήμερο).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ