Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19.11.2021

Τοξότη, το μήνυμα είναι ένα: κάνε την υγεία σου προτεραιότητα!

zarastro.jpg
Zarastro
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα αγκαλιασμένο ζευγάρι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στον άξονα των οικονομικών σου μέχρι το 2023, σε καλεί να συνειδητοποιήσεις την αξία του χρήματος και της διαχείρισης του, φέρνοντας και αλλαγές στο κομμάτι των εσόδων, όχι απαραίτητα αρνητικές. Επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα βιώσουν και μια μεγαλύτερη ένταση ψυχολογικά. Οι γεννημένοι πάλι στο τέλος 1ου - αρχές 2ου, ίσως έχουν μια καλή επαγγελματική πρόταση.

Ταύρος
It’s the eclipse season Ταύρε μου, με την Πανσέληνο - Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου να εγκαινιάζει έναν κύκλο εκλείψεων στον άξονα σου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, με κύριο θέμα: «εγώ και οι άλλοι». Η συγκεκριμένη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, φέρνοντας αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όπως το τέλος μιας κατάστασης ή την εξέλιξη της, ανάλογα τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση, ενώ ίσως σε απασχολήσουν και θέματα ενός γυναικείου προσώπου στο περιβάλλον σου. Δείξε παραπάνω προσοχή και στην υγεία σου αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι
Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, σε καλεί να «γιατρέψεις» τον εαυτό σου σωματικά και ψυχολογικά, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο μέσα στην καθημερινότητα, διαμορφώνοντας την με τέτοιο τρόπο, ώστε να συμπεριλαμβάνει εσένα και τις ανάγκες σου. Πάρε τον χρόνο σου για να σε φροντίσεις, μείωσε τις πηγές του στρες, τσέκαρε με κάποιον ειδικό ό, τι ενόχληση σε ταλαιπωρεί έγκαιρα. Αλλαγές στις συνθήκες της δουλειάς είναι επίσης ένα ενδεχόμενο.

Καρκίνος
Έκλειψη Σελήνης σήμερα στον Ταύρο, που σημαίνει ότι μια συναισθηματική αναστάτωση την έχεις, αν και δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική για το δικό σου ζώδιο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Σχέδια και στόχοι για το μέλλον αναθεωρούνται, με πιο ώριμη και αποφασιστική ματια, φέρνοντας αλλαγές που μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερες προοπτικές. Στην ίδια λογική μπορεί να υπάρξουν και αλλαγές σε επαγγελματικές, φιλικές ή προσωπικές σχέσεις, όχι απαραίτητα με δική σου υπαιτιότητα.

Λέων
Αλλαγές στον τομέα της καριέρας φέρνει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, κυρίως για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ίσως και απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως μια ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεργασίας, μια μετακίνηση σε άλλο οργανισμό, μια μετάθεση με παράλληλη αλλαγή στον χώρο κατοικίας, ή και μια σημαντική ξαφνική ευκαιρία εξέλιξης, όπως μια προαγωγή, καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις υπογραφές συμβολαίων σήμερα. Επίσης, φρόντισε παραπάνω την υγεία σου αυτές τις μέρες.

Παρθένος
Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, φέρνει μια ανάγκη εξέλιξης σε επίπεδο επαγγελματικών, σπουδών και μακροπρόθεσμων στόχων, εγκαινιάζοντας μια σειρά εκλείψεων σε αυτούς τους τομείς μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Αποφάσεις για μεταπτυχιακά, μετεγκατάσταση ή εμπορικές συνεργασίες με το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν από δω και πέρα, καλύτερα όμως να αποφύγεις δεσμεύσεις και υπογραφές σήμερα.

Ζυγός
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου αφορά η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Φορολογικά, κληρονομικά, περιουσιακά, θέματα συνεταιρισμών και συνεργασιών, διατροφές, οικονομικά του συντρόφου κ.λπ, θα σε απασχολήσουν περισσότερο, χωρίς να αποκλείονται και ξαφνικά έξοδα, ενώ θα πρέπει να αποφύγεις ρίσκα και υπογραφές αυτές τις μέρες. Επισης, μια ερωτική σχέση μπορεί να βγάλει διλήμματα ή προσωπικές ανασφάλειες.

Σκορπιός
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, η οποία εγκαινιάζει έναν κύκλο εκλείψεων στον άξονα σου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, φέρνοντας συνειδητοποιήσεις και επαναξιολογήσεις σχέσεων και συνεργασιών, που μπορεί να οδηγήσουν και σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Η απομάκρυνση ή το τέλος μιας κατάστασης που δεν έχει πλέον να προσφέρει κάτι, μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Τοξότης
Αλλαγές σε θέματα δουλειάς και φροντίδας της υγείας σου φέρνει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Θα ακολουθήσουν κι άλλες σε αυτούς τους τομείς μέχρι το 2023, διαφοροποιώντας τον τρόπο που εργάζεσαι, και που οργανώνεις την καθημερινότητα σου, με ανάγκη εξεύρεσης χρόνου για τις ανάγκες του οργανισμού σου, με περιορισμό του στρες και εγκαθίδρυσης νέων μοντέλων διατροφης και άσκησης. Το μήνυμα είναι ένα: κάνε την υγεία σου προτεραιότητα!

Αιγόκερως
Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, μπορεί να φέρει αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, όπως μια απρόσμενη ερωτική γνωριμία, μια κρίση ή και το τέλος μιας σχέσης που έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει τον κύκλο της. Κάποιοι θα  έχουν νέα που αφορούν τα παιδιά τους, άλλοι θα πάρουν αποφάσεις για να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, ενώ δεν αποκλείονται και ξαφνικές εγκυμοσύνες. 

Υδροχόος
Ένας κύκλος εκλείψεων μέχρι το 2023 που αφορά τον άξονα καριέρας-οικογένειας ανοίγει με την σημερινή (δεν είναι ορατή από την χώρα μας) Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο. Η συγκεκριμένη αφορά κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, βγάζοντας πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο, με αλλαγές στο κομμάτι της οικογένειας, όπως μια μετακόμιση, έναν γάμο, το καλωσόρισμα ενος νέου μέλους στην οικογένεια, θέματα που αφορούν γονείς, συνθήκες στα επαγγελματικά κ.λπ. από τώρα και μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Ιχθύες
Εντατικούς ρυθμούς σε επίπεδο καθημερινότητας και νοητική υπερδιέγερση φέρνει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Το να διατηρήσεις μια ισορροπία επικοινωνιακά με συνεργάτες, φίλους και κοντινά σου άτομα είναι λίγο tricky, ενώ μπορεί να υπάρξουν και θέματα σχετικά με συγγενείς, επαγγελματικές συμφωνίες ή πλάνα σπουδών, που θέλουν σκέψη και όχι βιαστικές κινήσεις. Προσοχή και στην οδήγηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ