Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.11.2021

Δίδυμε το πολύ άγχος, που μάλιστα δεν εκτονώνεται, αλλά «λιμνάζει» εντός, είναι ό,τι χειρότερο για την υγεία

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Περίεργες καταστάσεις είναι πιθανές στα ερωτικά, καθώς από τη μια υπάρχει ανάγκη για σύνδεση και από την άλλη εισπράτεις ψυχρότητα ή έρχεσαι αντιμέτωπος με «συμπεράσματα» στα οποία καταλήγει μονομερώς η άλλη πλευρά. Προσοχή και σήμερα στα οικονομικά.

Ταύρος
Πιεστική και η Πέμπτη, με πιθανά εμπόδια στα επαγγελματικά και τις σχέσεις, όπου έρχονται και συνειδητοποιήσεις που ωθούν σε εξελίξεις. Μην βιάζεσαι όμως να προχωρήσεις με τις όποιες αποφάσεις σου και πρόσεχε παράλληλα περισσότερο την υγεία σου, γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα.

Δίδυμοι
Το πολύ άγχος, που μάλιστα δεν εκτονώνεται, αλλά «λιμνάζει» εντός, είναι ό,τι χειρότερο για την υγεία, οπότε για να αποφύγεις τα ψυχοσωματικά, βάλε όρια στο τι μπορείς να κάνεις, χωρίς να πιέζεσαι παραπάνω.

Καρκίνος
Τα ερωτικά σου σε απασχολούν εντόνως, καθώς το σώμα «βράζει» , όμως υπάρχουν ορισμένα μπλοκαρίσματα που δημιουργούν απόσταση ή μια άδικη κριτική από το ταίρι σου, που δεν γουστάρεις καθόλου.

Λέων
Η πίεση γύρω από το σπίτι και τα οικογενειακά ή την προσωπική/ επαγγελματική σου ζωή μπορεί να φτάσει σε νέες κορυφές, όμως δεν είναι τώρα η ώρα για να αντιδράσεις, αλλά αντίθετα πρέπει να κρατήσεις την «μπάλα» χαμηλά.

Παρθένος
Είπαμε, τα τρελά και τα ανάποδα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτές τις μέρες, οπότε μην πιέζεις παραπάνω τις καταστάσεις στην επικοινωνία και στην δουλειά, καταπολεμώντας το άγχος που «σου καίει τον εγκέφαλο».

Ζυγός
Η κατάσταση «γκάζι-φρένου» σχετικά με οικονομικά, επαγγελματικά σχέδια ή ερωτικά συνεχίζεται, επομένως δώσε χρόνο στα πράγματα, αναβάλλοντας αποφάσεις, κάνοντας και λίγο τον χαζό.

Σκορπιός
Αισθάνεσαι ως άλλος «Σκιπίων ο Αφρικανός», στην τοποθεσία «Μάχη της Ζάμας», έτοιμος να αντιμετωπίσεις τον «Hannibal ante portas», αλλά φευ, ο εχθρός είναι εντός...

Τοξότης
Αν μπορείς να πάρεις the day off, να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, να γυμνάσεις το σωματάκι σου και να αποφύγεις την πολλή βαβούρα γενικώς, ο οργανισμός σου θα σε ευγνωμονεί.

Αιγόκερως
Τα οικονομικά ίσως μπουν εμπόδιο σε ένα επαγγελματικό σχέδιο και πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο την δράση σου, ενώ στα ερωτικά μπορεί να υπάρξει ένα πάγωμα σε μια σχέση ή μια απογοήτευση σε μια νέα γνωριμία, ευτυχώς προσωρινού χαρακτήρα.

Υδροχόος
Το καλό πράγμα (στα επαγγελματικά εν προκειμένω) αργεί να γίνει και έχει και διαφορά εμπόδια στην πορεία γενικώς, οπότε το να δέρνεσαι ή να αγχώνεσαι παραπάνω δεν θα επισπεύσει τις εξελίξεις. 

Ιχθύες
Αναθεωρήσεις σχετικά με πλάνα στην δουλειά που δεν περπατάνε όπως θα ήθελες είναι πιθανές, ενώ προς υγεία μεριά be more careful, αποφεύγοντας «ταρζανιές» κάθε είδους.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ