Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.11.2021

Ζυγέ, άσε την αρνητικότητα και εστίασε on the bright side των πραγμάτων

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τρίτης 02.11.2021
© Pexels

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
«Η κόλαση μου είναι οι άλλοι» είχε πει ο Jean-Paul Sartre και μολονότι δεν είσαι από τους ανθρώπους που εύκολα ετεροκαθορίζονται, όταν δεν είσαι ο εαυτός σου πέφτεις και εσύ στην «λούμπα».

Ταύρος
Αν μπεις στο τρυπάκι της καχυποψίας και αρχίσεις να βλέπεις παντού «κάτω κείμενα» στις επαφές στην δουλειά, «καληνύχτα και καλή τύχη».

Δίδυμοι
Αν και αυτοδιαφημίζεσαι ως πολύ χαλαρός σε ζητήματα ζήλειας στα ερωτικά, στην πραγματικότητα έτσι και σου μπει το παραμικρό στο μυαλό, είσαι «καλώς τον μικρό Σκορπιό».

Καρκίνος
Δεν γουστάρεις πολλή ενασχόληση με θέματα οικογένειας και σπιτιού σήμερα, άσε που και η συνεννόηση «δεν», αν και δύσκολα θα γλυτώσεις.

Λέων
Ραντεβού, εξωτερικές δουλειές και επαφές για τα επαγγελματικά σε τρέχουν, αν και επικοινωνιακά «τσεκουρώνεις» άμα λάχει.

Παρθένος
Το να βλέπεις φανταστικούς κινδύνους για την σχέση σου δεν είναι προνοητικότητα. Είναι φόβος που προκύπτει από προσωπική ανασφάλεια και θέλει λίγη δουλίτσα με τον εαυτό σου.

Ζυγός
Άσε την αρνητικότητα και εστίασε on the bright side των πραγμάτων, για να βρεις την όρεξη να υλοποιήσεις τους δημιουργικούς σου στόχους.

Σκορπιός
Δεν θέλεις δουλιτσα σήμερα. Θέλεις νανάκια και ποτάκια με φίλους. Κάνε τα απαραίτητα για να μπορέσεις να τεμπελιάσεις και λίγο.

Τοξότης 
Μην ανακατεύεσαι πολύ στα tasks των άλλων σε ένα συλλογικό πρότζεκτ. Δεν είσαι η «μαμά» τους, δεν είναι και μωρά.

Αιγόκερως
Ένα παρασκήνιο στα επαγγελματικά μπορεί να κάνει το μάτι σου να «τρέμει» από τα νεύρα, βεβαιώσου ωστόσο ότι ισχύει.

Υδροχόος 
Μην σε τραβάς εκεί που δεν θες ή δεν είναι ανάγκη σήμερα, προσπαθώντας να εντάξεις και κάτι πιο διασκεδαστικό μέσα στην μέρα σου.

Ιχθύες
Άσε συζητήσεις για τα οικονομικά με συνεργάτες ή σύντροφο σήμερα γιατί ο καθένας έχει την δίκη του οπτική και δεν ενδιαφέρεται για λύσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ