Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Νοέμβριος 2021

Σκορπιέ, ιδιαίτερα απαιτητικός αυτός ο Νοέμβριος, ξεκινώντας ένα διάστημα επτά εβδομάδων με τον Άρη στο ζώδιό σου που θα νιώθεις «τούρμπο» από ενέργεια

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skorpios.jpg

Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Νοέμβριο του 2021, από τον Zarastro.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβριος έχει έμφαση στα οικονομικά και τα ερωτικά, καθώς ο κυβερνήτης σου, Άρης, βρίσκεται στον Σκορπιό, κάνοντάς σε παθιασμένο σεξουαλικά αλλά και εμμονικό πολλές φορές, ακολουθούμενος από μια δύσκολη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (4/11), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Θα υπάρχει συναισθηματικός αναβρασμός, ένταση και ζήλεια, ενώ οικονομικά που σχετίζονται με κληρονομικά, φορολογικά κ.λπ. θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) δημιουργεί επίσης «ταρακούνημα» σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, βάζοντάς σε στην διαδικασία να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, φέρνοντας και απρόσμενες εξελίξεις, όχι απαραίτητα αρνητικές, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Οι μέρες γύρω από την Νέα Σελήνη και την Έκλειψη καθώς επίσης και η 10η, 11η, 12η και 17η Νοεμβρίου θέλουν προσοχή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (5/11), όπου και θα παραμείνει par excellence τέσσερις ολόκληρους μήνες, is good news κάνοντάς σε πιο ορατό στον τομέα της καριέρας, ευνοώντας σε στο μέγιστο για πιθανές προτάσεις στα επαγγελματικά, οπότε αν ψάχνεις για δουλειά, χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά. Η παρουσία των πλανητών στον Τοξότη από την τελευταία βδομάδα του μήνα (Ήλιος 22 και Ερμής 24/11) αλλάζει την ενέργεια, ξαλαφρώνοντας την διάθεση.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Η έντονη ενεργοποίηση του άξονά σου καθιστά τον Νοέμβριο ιδιαίτερα απαιτητικό ως προς την διαχείρισή του. Ξεκινά ένα διάστημα ως τα μέσα Δεκεμβρίου με αυξημένους ρυθμούς, με τον Άρη απέναντί σου να φέρνει άγχος και προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, δοκιμάζοντας την υπομονή και την ψυχολογική σου συγκρότηση, αρχής γενομένης από την δύσκολη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (4/11) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, δημιουργώντας εκνευρισμό και αντίδραση λόγω έντασης στο άμεσο περιβάλλον, χωρίς να αποκλείονται και απρόσμενα ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά. Στις 19/11 σχηματίζεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που θα ακολουθήσουν στον άξονά σου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ωθώντας σε να αφήσεις πίσω όποιους και ό, τι σε περιορίζει στην ζωή σου. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, φέρνοντας ουρανοκατέβατες αλλαγές και εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Η συναισθηματική ένταση θα είναι στα ύψη τόσο τις μέρες γύρω από τις φάσεις του φεγγαριού, όσο και στις 10, 11, 12 και 17 Νοεμβρίου -αναμένονται και βίαιες καταστάσεις σε κοσμικό, γεωφυσικό και κοινωνικό επίπεδο-, όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όλα, ακόμα και σε ατυχήματα. «Σανίδα σωτηρίας» σε όλο αυτό ο κυβερνήτης σου, η Αφροδιτούλα, που θα «κατσικωθεί» κατ’ εξαίρεση μέχρι τον Μάρτη στον Αιγόκερω, δίνοντας σου πολύτιμες ανάσες αισιοδοξίας και χαράς μέσα στην καθημερινότητα.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 19 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβρης έρχεται με πολλή δουλειά και απαιτήσεις στην καθημερινότητα λόγω του Άρη στον Σκορπιό, που μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου πιέζει και αυξάνει τις υποχρεώσεις αλλά παράλληλα και την φιλοδοξία να πετύχεις τους στόχους σου, βγάζοντας ωστόσο και τάση για απότομες συμπεριφορές με συνεργάτες, πελάτες, υφισταμένους και συνάδελφους, με την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (4/11) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο να φέρνει και κάποιες απρόσμενες αλλαγές συνθηκών στην δουλειά, «χτυπώντας» και ορισμένα καμπανάκια για την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, που χρειάζονται extra care. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (θα βρίσκεται εκεί από 5/11 - 5/3/22) είναι θετική για τα οικονομικά σου, βοηθώντας σε διακανονισμούς, κληρονομικά κ.λπ. αρκεί να μην σε πιάσει μανία ξοδέματος. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) που επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου μπορεί επίσης να φέρει μια εξέλιξη/ αλλαγή στα εργασιακά, αλλά και μια ανάγκη για αποτοξίνωση από συνεχιζόμενες τοξικές καταστάσεις στην ζωή σου. Οι ημερομηνίες που χρειάζονται προσοχή είναι: 4, 5, 10, 11, 12, 17, 18 και 19. Το πέρασμα του Ήλιου (22/11) και του Ερμή (24/11) απέναντι σου στον Τοξότη την τελευταία βδομάδα του μήνα αλλάζει τα πράγματα, φέρνοντας τώρα σε πρώτο πλάνο σχέσεις και συνεργασίες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβριος, μολονότι δεν είναι εύκολος μήνας για τους περισσότερους αλλά και για την χώρα μας, ξεκινά για σένα με διαφορετική όρεξη, διάθεση για διασκέδαση, φλερτ και δημιουργικότητα καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, βοηθώντας και σε προσπάθειες απόκτησης παιδιών και μάλιστα η Νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο (4/11) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη για μερικούς, βγάζοντας όμως και «ζόρια» σε αρκετούς δεσμευμένους. Ένας νέος έρωτας με ένταση δεν αποκλείεται με αυτό το φεγγάρι, ενώ το σίγουρο είναι πως με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντι σου στον Αιγόκερω στις 5/11 και την κατά παρέκκλιση παραμονή της σε αυτόν τέσσερις (!) ολόκληρους μήνες θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οπότε αν ψάχνεις για δουλειά θα πρέπει να ενεργοποιηθείς, γιατί αυτό το γεγονός δεν συμβαίνει συχνά. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) βέβαια, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες, μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα τόσο σε φιλίες, όσο και σε προσωπικές ή και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά αυτά θα είναι απαραίτητα για την εξέλιξη σου. Προσοχή στις μέρες γύρω από την Νέα Σελήνη και την Έκλειψη αλλά και στις 10, 11, 12 και 17 Νοεμβρίου.


Λέων (21 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Απαιτητικός ο Νοέμβριος Λέοντα μου, καθώς από το ξεκίνημα του μέχρι τις 13/12 ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει πίεση στον άξονα οικογένειας - καριέρας, δημιουργώντας εσωτερικές αναταραχές που κατ’ επέκτασιν προβάλλονται με κακή διάθεση ή δυσκολίες στην επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ και τα επαγγελματικά έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Η ζόρικη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (4/11) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να βγάλει ξαφνικά θέματα με το σπίτι ως ακίνητο, την οικογένεια, ή την δουλειά, ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζονται και οι ακόλουθες μέρες:  10, 11, 12, 17, 18 και 19 Νοεμβρίου λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζονται, -που θα επηρεάσουν και σε συλλογικό επίπεδο δυστυχώς την χώρα μας-, και λόγω του ότι στις 19/11 πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στον σταθερό σταυρό μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, φέρνοντας ουρανοκατέβατες αλλαγές στα επαγγελματικά, όχι όμως απαραίτητα αρνητικές. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 5/11 μέχρι τις 5/3/22 (!) κατ’ εξαίρεση μπορεί πάντως να ευνοήσει τα εργασιακά, φέρνοντας ευκαιρίες για εξέλιξη, νέες προτάσεις συνεργασίας κ.λπ, οπότε αν είσαι στο ψάξιμο για δουλειά, άρχισε να ετοιμάζεις βιογραφικά. Από τις 22/11 και μετά, το σταδιακό πέρασμα των πλανητών στον Τοξότη φέρνει μεγαλύτερη αισιοδοξία, απαλύνοντας το πιεστικό κλίμα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Πολυάσχολος ο Νοέμβρης, με μεγάλη κινητικότητα στον τομέα των επαφών, της προώθησης της δουλειάς σου, των μετακινήσεων, των επαγγελματικών ταξιδιών, αλλά και με έμφαση σε διαβάσματα και θέματα εκπαίδευσης για όσους βρίσκονται σε αυτή την ηλικία, λόγω της διέλευσης του Άρη στον Σκορπιό έως τα μέσα Δεκεμβρίου, παρόλο που με την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (4/11) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο μπορεί να βγουν κάποια «παρατράγουδα» σχετικά με την επικοινωνία ή με το μεταφορικό σου μέσο. Προσοχή σε αυτούς τους τομείς χρειάζεται και στις 10, 11, 12, 17, 18 αλλά και 19 του μήνα, όπου και σχηματίζεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών και νομικών υποθέσεων αλλά και μια αλλαγή ξεπερασμένων νοοτροπιών. Εξαιρετική συνθήκη χαράς και μεγαλύτερης βοήθειας για τα ερωτικά σου είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 και η παραμονή της έως 5/3/22 (ω, ναι) γεγονός σπάνιο, που θα ευνοήσει τόσο τους αδέσμευτους, όσο και όσους είναι ήδη σε σχέση. Βοηθητικό διάστημα και για την απόκτηση παιδιών, αφού η γονιμότητά σου θα είναι αυξημένη. Η είσοδος του Ήλιου (22/11) και του Ερμή (24/11) στον Τοξότη στο τέλος του μήνα μετατοπίζει πια το focus στα οικογενειακά.


Ζυγός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Τα οικονομικά σου είναι σε πρώτο πλάνο ολόκληρο τον Νοέμβριο και μέχρι τις 13/12 με τον Άρη στον Σκορπιό, θέλοντας να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες σε αυτό το κομμάτι, ώστε να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής, καθώς κακά τα ψέματα money matters, αν και ενδέχεται να υπάρξουν αυξημένα έξοδα ή τάση για σπατάλες αυτό το διάστημα, με την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (4/11) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο να φέρνει ίσως και κάποια απρόοπτα με χρηματοδοτήσεις, οικονομικά της επιχείρησης σου κ.λπ., χωρίς να αποκλείονται όμως και νέες προτάσεις στην δουλειά. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες, (19/11) έχει επίσης σχέση με τα οικονομικά, κυρίως ζητήματα κληρονομικών, οφειλών κ.λπ., αλλά και με βαθύτερα θέματα σχέσεων που απαιτούν ξεκαθάρισμα. Προσοχή χρειάζονται οι μέρες κοντά στις φάσεις του φεγγαριού, αλλά και οι ακόλουθες ημερομηνίες: 10, 11, 12 και 17 Νοεμβρίου. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 5/11 και για τέσσερις ολόκληρους μήνες par excellence, θα σε βοηθήσει να καλμάρεις σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση του σπιτιού σου, με σκοπό να περνάς πιο όμορφες στιγμές μαζί τα αγαπημένα σου πρόσωπα.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Ιδιαίτερα απαιτητικός αυτός ο Νοέμβριος, Σκόρπιε μου, ξεκινώντας ένα διάστημα επτά εβδομάδων με τον Άρη στο ζώδιό σου που θα νιώθεις «τούρμπο» από ενέργεια, χωρίς να ξέρεις πολλές φορές πού και πώς να τη διοχετεύσεις, με το εικοσιτετράωρο να έχει άπειρες απαιτήσεις, τους ρυθμούς να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς και ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου στις 6/11 κινητοποιώντας σε επίπεδο επαφών και επαγγελματικών, όμως ο θυμός και οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, λόγω και των (πολλών) δύσκολων όψεων που σχηματίζει. Πιο «επικίνδυνες» μέρες του μήνα (και για ατυχήματα) είναι οι 4, 5, 10, 11, 12, 17, 18, και 19 Νοεμβρίου. Κατ’ αρχάς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 4/11 που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο φέρνει συνθήκες έντασης και ρήξεων σε σχέσεις και συνεργασίες με ξαφνικό μάλιστα τρόπο, έχοντας ωστόσο τον «σπόρο» για το καινούργιο. Στις 19/11 πάλι πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη απέναντί σου, στον Ταύρο, η πρώτη από τις 7 εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, φέρνοντας αλλαγές, τερματισμούς και ολοκλήρωση καταστάσεων σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, με ουρανοκατέβατο επίσης τρόπο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 5/11 - 5/3/22 (ναι, σωστά διαβάζεις) είναι ένα blessing μέσα σε όλον τον «χαμούλη», δίνοντας βοήθειες στην επικοινωνία και στην καθημερινότητα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Παράξενος ο Νοέμβρης, με τάση για μεγαλύτερη εσωστρέφεια, τουλάχιστον σε επίπεδο ψυχικής διάθεσης, άσχετα με το αν το επικοινωνείς η όχι, λόγω της παρουσίας των πλανητών στον Σκορπιό: Ήλιου, Άρη και Ερμή από 6/11. Θα υπάρχει μια αίσθηση εκνευρισμού και μεγαλύτερης κόπωσης, με την υγεία σου να χρειάζεται περισσότερη και πιο συνεπή φροντίδα. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (4/11) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο μολονότι αναμοχλεύει ποικιλοτρόπως το «μέσα σου» είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βάλεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις στην δουλειά και στα προσωπικά, βγάζοντας ωστόσο και σχετικό παρασκήνιο. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, φέρνει απότομες αλλαγές στα επαγγελματικά, τονίζοντας και πάλι την ανάγκη για αλλαγή τρόπου ζωής, ώστε να ντιλάρεις το υπερβολικό άγχος που σαμποτάρει την υγεία σου. Προσοχή χρειάζονται οι μέρες γύρω από την Νέα Σελήνη και την έκλειψη, καθώς επίσης και οι 10, 11, 12 και 17 Νοεμβρίου. Θετική για τα οικονομικά σου η επιρροή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 5/11 μέχρι και τις 5/3/22 κατ’ εξαίρεση, ωθώντας σε να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις το εισόδημα σου, δίνοντας περισσότερες βοήθειες σε αυτό το κομμάτι. Στις 22/11 ξεκινάνε για φέτος τα γενέθλια σου, ενώ στις 24/11 περνά και ο Ερμής στο ζώδιό σου, οπότε και ανεβαίνει η διάθεση και η αισιοδοξία μέσα στην καθημερινότητα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβριος, αν και δύσκολος κατά βάση για τους περισσότερους, έχει σαφώς λιγότερο τρέξιμο στην καθημερινότητα και στην δουλειά for you, αφού ο Άρης έχει εγκαταλείψει πια τον Ζυγό και από την νέα του θέση στον Σκορπιό σου δίνει αβαντάζ στην κοινωνική ζωή, την συλλογική δουλειά και την δικτύωση με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο (4/11) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο δείχνει ωστόσο ξαφνικές ανατροπές σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, αν και μπορεί να δώσει και νέους έρωτες για κάποιους. Την επόμενη μέρα συμβαίνει το εξής σούπερ ευνοϊκό για’ σένα γεγονός: η Αφροδιτούλα περνά στο ζώδιό σου όχι για έναν, αλλά για τέσσερις ολόκληρους μήνες παρακαλώ μέχρι 5/3/22 (επειδή θα γυρίσει ανάδρομη από 20/12 - 20/1/22) και αυτό σημαίνει εύνοια στα οικονομικά, στα ερωτικά, στα επαγγελματικά, στην διασκέδαση, αλλά και στον καλλωπισμό του εαυτού σου, οπότε...ετοιμάσου! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) που επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών φέρνει αλλαγές σε μια ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό σχέδιο, ενώ δεν αποκλείεται και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη για μερικούς. Οι μέρες κοντά στα φεγγάρια του μήνα καθώς και οι 10, 11, 12 και 17 Νοεμβρίου θέλουν προσοχή for everyone τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό-κοινωνικό επίπεδο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Έντονος ο Νοέμβριος, με έναν Άρη στον Σκορπιό ως 13/12 να ασκεί πιέσεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας, με τις απαιτήσεις στην να είναι μεγάλες, αλλά και την αυτοπεποίθηση/ φιλοδοξία να καταφέρεις τους στόχους σου υψηλή, αρκεί να αποφύγεις κόντρες με προϊσταμένους, συνεργάτες, αλλά και εξ αντανακλάσεως τον «άμαχο πληθυσμό» στο σπίτι. Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο (4/11) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, όχι απαραίτητα αρνητικές ή αλλαγές στις συνθήκες του σπιτιού. Παρόμοια σενάρια μπορεί να «παίξουν» και με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) που επηρεάζει κυρίως το τέλος του ζωδίου, την πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στον σταθερό σταυρό μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, φέρνοντας αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο και μια αίσθηση ξεβολέματος, που όμως θα είναι τελικά προς όφελος σου. Οι μέρες γύρω από την Νέα Σελήνη και την έκλειψη, καθώς και οι 10, 11, 12 και 17 Νοέμβρη είναι απαιτητικές σε όλα τα επίπεδα, δυστυχώς και για την χώρα μας και θέλουν προσοχή και σε θέματα υγείας. Από την άλλη, ο παράγοντας που λέγεται Αφροδίτη στον Αιγόκερω για τέσσερις (!) μήνες, από 5/11 - 5/3/22 μπορεί να φέρει περίεργες καταστάσεις σε σχέσεις και μια τάση για παράνομες/ κρυφές αγάπες ή και απογοητεύσεις σε αυτό το κομμάτι. Από τις 22/11 και μετά, η σταδιακή είσοδος των πλανητών στον Τοξότη θα ελαφρύνει αρκετά την ατμόσφαιρα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβριος με την Άρη στον Σκορπιό μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου σε βρίσκει σε καλύτερη φάση, με κινητικότητα σε επίπεδο επαφών για τα επαγγελματικά, για το μέλλον των σπουδών σου, για την ανάπτυξη σχέσεων με το εξωτερικό, φέρνοντας και όρεξη για ταξίδια αλλά και νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (4/11) που θα επηρεάσει κυρίως το 2ο δεκαήμερο βγάζει αρκετό στρες στην καθημερινότητα και κάποια απρόοπτα στις μετακινήσεις, αλλά παράλληλα και θετικές εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις, επαγγελματικά και σπουδές. Και η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια στη τέλος του ζωδίου, μπορεί να σε βοηθήσει στους παραπάνω τομείς, δίνοντας σου ώθηση να πλασάρεις καλύτερα τον εαυτό σου προς τα έξω και με την βοήθεια της τεχνολογίας. Οι μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη και την έκλειψη όπως και οι 10, 11, 12 και 17 Νοεμβρίου θέλουν λίγη προσοχή τόσο στις μετακινήσεις, όσο και στην επικοινωνία με τους γύρω σου, καθώς ο μήνας δεν είναι εύκολος για τους περισσότερους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 και η παραμονή της σε αυτόν για διάστημα τεσσάρων ολόκληρων μηνών is good news για την κοινωνική σου ζωή, την συλλογική δουλειά, αλλά και τα προσωπικά, φέρνοντας μια ανάλαφρη διάθεση που βοηθάει αναμφισβήτητα. Από τις  22/11 με το πέρασμα του Ήλιου και στην συνέχεια του Ερμή στον Τοξότη (24/11) τα επαγγελματικά γίνονται τώρα το σημείο της εστίασης σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ